kostasbaf 5 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60ΛΙΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 1 SILVER SHARK 1 ALBINO SHARK 1 ΖΕΥΓΑΡΙ RAMIREZI ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΤΟ ΝΟ3 , ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ. ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ; Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καθε εβδομαδα το 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τι τα θες στα 60 λιτρα τα "καρχαριακια"???Μεγαλωνουν αρκετα....... Κρατα τα Ram και βαλε κανα καρδιναλιο ή ροδοστομο να βρεις την υγεια σου!!! Οσο για τις αλλαγες πηρες την απαντηση σου παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 6 Σεπτεμβρίου 2007 Author #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εχω ενα σωληνα πλαστικο με λαστιχο, αυτο λεμε σκουπακι ή τα μηχανικα λεμε σκουπακια; θα κανω αλλαγες με αυτο. να το βαζω στην αμμο για να την καθαριζω μαζι, ή απο ψηλα ναλλαζω το νερο χωρισ να αναταρασω το βυθο κ θολωνει το ενυδρειο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 8 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2007 επειδή έχω και εγώ silver shark & albino shark και μέσα σε 1 χρόνο έχουν γίνει 15 εκατοστά υπολόγισε πως γίνονται περίπου 35 εκατοστά τελικό μέγεθος και δεν είναι για 60αρι ενυδρείο. Κάποια στιγμή ή θα πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο ή αλλιώς πρέπει να αλλάξεις τα ψάρια σου. Αλλαγές νερού κάθε εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εχω ενα σωληνα πλαστικο με λαστιχο, αυτο λεμε σκουπακι ή τα μηχανικα λεμε σκουπακια; θα κανω αλλαγες με αυτο. να το βαζω στην αμμο για να την καθαριζω μαζι, ή απο ψηλα ναλλαζω το νερο χωρισ να αναταρασω το βυθο κ θολωνει το ενυδρειο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Και τα 2 σκουπακια τα λεμε ... Μια φορα το μηνα καθαριζε και το βυθο ( βεβαια αν το βλεπεις και λερωνει πολυ καντο 2 φορες) και τις υπολοιπες τρεις του μηνα απο χαμηλα παλι αλλα χωρις να ανακατευεις το χαλικι . Και ισως φιλε μου θα πρεπει να κοιταξεις σοβαρα τη προταση του φιλου Nidal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος