trelllos 3 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τι ψαράκι είναι αυτό? Πιάσαμε 4 κομμάτια αλλά επειδή δεν τα γνωρίζαμε τα ρίξαμε πάλι πίσω στην θάλασσα. Τι ψαράκια είναι αυτά και το πιο σημαντικό ..τρώγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGORY 3 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τι ψαράκι είναι αυτό? Πιάσαμε 4 κομμάτια αλλά επειδή δεν τα γνωρίζαμε τα ρίξαμε πάλι πίσω στην θάλασσα. Τι ψαράκια είναι αυτά και το πιο σημαντικό ..τρώγεται? Kαλημερα νομιζω οτι ειναι παπαγαλοψαρο,ειδος "εισαγομενο" στην Ελλαδα αν γνωριζω καλα, φωτογραφισα καποια απο αυτα πριν λιγες μερες στη Συμη.Αληθεια που το επιασες σε ποια περιοχη?νομιζω παντως οτι δε τρωγεται. Φιλικα Γρηγορης ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelllos 3 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το έπιασα κοντά στον ισθμό, από την μεριά των Ίσθμιων. Άσχετο, από πού από Εύβοια? Εγώ είμαι από Βασιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGORY 3 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το έπιασα κοντά στον ισθμό, από την μεριά των Ίσθμιων. Άσχετο, από πού από Εύβοια? Εγώ είμαι από Βασιλικά. Ειμαι απο ,και μενω στη Χαλκιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 3 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 20CM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 3 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Σεπτεμβρίου 2007 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πράγματι πρόκειται για είδος κατσούλας. Τα γνωστά μας τροπικά gobiodon. http://www.aiam.info/05/scheda.php?genere=...specie=novacula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Σεπτεμβρίου 2007 #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Το συγκεκριμένο ψάρι έχει πολλές ονομασίες και βεβαίως τρώγετε. Το επιστημονικό του όνομα είναι Xyrichtys novacula Τα ελληνικά ονόματα είναι: παπαγαλοψαρο, κτένη, χτενάκι, κατσούλα, Κοκκινόγλωσσα,γάτα, καρτεγάρα, λειρι, ρουσέτα τσατσάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelllos 4 Σεπτεμβρίου 2007 Author #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους. Την επόμενη φορά (ελπίζω να υπάρξει) θα γίνουν στο τηγάνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος