kristina 1 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια κ παλι!!!! Ηθελα να σας δειξω το ενυδρειο μου μετα απο απουσια 2 μηνων!! Βεβαια το φροντισα λιγο!! Αλλα καταταλλα τα ψαρακια μου αποδειχθηκαν ακμαιοτατα!!! Α και κατι ακομα ειχα αγορασει περυσι των σεπτεμβριο ενα γατοψαρο. Το ειδα τωρα που γυρισα και επαθα πλακα!!!!! Αυτο το ειδος γατοψαρου γινεται κ 1 μετρο μου ειπαν!!! Αρα αν δω οτι μεγαλωνει πολυυυ πρπει να αλλαξω ενυδρειο..........νΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΟ Ε? ΝΑΙ!!!! (ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 1 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2007 Welcome back. Τι ενυδρείο σκοπεύεις να αγοράσεις ώστε να χωρέσει το γατόψαρο του ενός μέτρου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 1 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξερω σε ποσα χρονια θα γινει τοσοο μεγαλοοοο. Απλα θελω να παρω εαν δω οτι μεγαλωνει, ενα ποιο ανετο ενυδρειο!!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξερω σε ποσα χρονια θα γινει τοσοο μεγαλοοοο. Απλα θελω να παρω εαν δω οτι μεγαλωνει, ενα ποιο ανετο ενυδρειο!!..... Welcome Home!!! Τί είδος είναι ο γατούλης?Μπορείς να βάλεις φωτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 2 Σεπτεμβρίου 2007 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 Οσο και να προσπαθησα να βρω κατι, δεν βρηκα κανενα ψαρι μου να μοιαζει στο δικο μου!! Παντως το δικο μου ειναι γυρω στα 20 εκατοστα, ειναι μαυρο με γκρι βουλες και εχει μακρια μουστακια! Δεν ξερω εαν βοηθησα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 (edited) Welcome Back .. Βγαλτο καλε καμια φωτο να το ειδουμε ... Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2007 - dartman Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 2 Σεπτεμβρίου 2007 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 καλώς ήρθες στην παρέα και να σου ζήσει ο καινούριος μελλοντικός γίγαντας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 3 Σεπτεμβρίου 2007 Author #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον!!!! Τελικα καταφερα να των κανω να βγει απ την κρυψωνα του!! Αυτες καταφερα να βγαλω........ Και πλακα εχει να μου πειτε οτι δεν μεγαλωνει καθολου................. (ααα δεν ειναι καινουργιος των εχω 8 μηνες περιπου μην πω και παραπανω....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 3 Σεπτεμβρίου 2007 #9 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 den ime sigoyros alla gia synodontys fenete.alla sigoyra 100 cm den paei alla 25-30 prepei na ta pianei kalws irthes pisw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap 3 Σεπτεμβρίου 2007 #10 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Πανέμορφος είναι να σου ζήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 5 Σεπτεμβρίου 2007 Author #11 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα ειναι κ τα 30cm ..... Κατσε να δουμε ποτε θα τα φτασει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος