kristina 4 Νοεμβρίου 2007 Author #51 Share 4 Νοεμβρίου 2007 ΜΙΑ τελευταια φοτο!! εγω με τα ψαρακια μου!!!!! Ειλικρινα δεν νομιζω ποτε στην ζωη μου να σταματησω να εχω ενυδρεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Νοεμβρίου 2007 #52 Share 4 Νοεμβρίου 2007 Για σου Χριστίνα πολύ ωραίο το Ενυδρείο σου η βελτιώσεις είναι εμφανείς. Όσο για την τροφή που λες. Ή ίδια εταιρία τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ότι δηλαδή είναι η καλλίτερη τροφή του κόσμου. Κατά πόσο αληθεύει δεν γνωρίζω. Πάντως έμενα τα ψαράκια μου με την τέτρα τα πάνε μια χαρά από και χαίρουν άκρας υγείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristina 4 Νοεμβρίου 2007 Author #53 Share 4 Νοεμβρίου 2007 ok eyxaristo poly kalobrady se oloys Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 10 Νοεμβρίου 2007 #54 Share 10 Νοεμβρίου 2007 (edited) Χρηστίνα γεια σου πολύ καλό το ενυδρείο σου μπράβο και ες ανώτερα. Πηστεύω να σε βρήσκω καλά . Λοιπόν ποστάρησες μια φοτό που είσαι και εσύ και είδα ένα ψάρι που μου άρεσε πολύ, αριστερά μέση θέλω να μου πείς σε παρακαλώ τι ψαρι είναι αυτό μήπος μπορέσω και το βρω. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2007 - smara747 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 10 Νοεμβρίου 2007 #55 Share 10 Νοεμβρίου 2007 (edited) ΜΙΑ τελευταια φοτο!! εγω με τα ψαρακια μου!!!!! Το ενυδρειο σου εχει γινει πολυ καλυτερο,μπραβο σου! Ειλικρινα δεν νομιζω ποτε στην ζωη μου να σταματησω να εχω ενυδρεια!!!! Το ιδιο ισχυει πιστευω και για πολλους απο δω μεσα. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2007 - AquaBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 10 Νοεμβρίου 2007 #56 Share 10 Νοεμβρίου 2007 Το ενυδρείο είναι το ίδιο με αυτό που έβλεπα κάποτε???????????????????????????????????????????????? Χριστίνα πολύ καλή δουλειά.........!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Νοεμβρίου 2007 #57 Share 10 Νοεμβρίου 2007 Εμένα μου λείπει ο Bob...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος