lsap 30 Αυγούστου 2007 #1 Share 30 Αυγούστου 2007 Έχω εδώ και 10 μήνες ένα pleco το οποίο έχει γίνει 16cm. Tον έχω σε ένα 120αρι και τους τελευταίους μήνες του ρίχνω μια ταμπλέτα της tetraplecomin κάθε μέρα.Την τρώει σε ελάχιστο χρόνο μόλις την ρίξω μέσα.Μήπως πρέπει να ριχνω και δεύτερη;Είναι λογικό;Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 30 Αυγούστου 2007 #2 Share 30 Αυγούστου 2007 ριχνε οσο φαι μπορει να φαι μεσα σε πεντε λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 30 Αυγούστου 2007 #3 Share 30 Αυγούστου 2007 Έχω εδώ και 10 μήνες ένα pleco το οποίο έχει γίνει 16cm. Tον έχω σε ένα 120αρι και τους τελευταίους μήνες του ρίχνω μια ταμπλέτα της tetraplecomin κάθε μέρα.Την τρώει σε ελάχιστο χρόνο μόλις την ρίξω μέσα.Μήπως πρέπει να ριχνω και δεύτερη;Είναι λογικό;Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν δεν εχει αλγη το ενυδρειο σου,καλυτερα δυο ταμπλετουλες στη διαρκεια της ημερας αλλα οχι ταυτοχρονα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 31 Αυγούστου 2007 #4 Share 31 Αυγούστου 2007 εμένα πάλι ο πλέκο μου είναι περίπου 7-8cm κ δεν προλαβαίνει να φάει την ταμπλέτα γιατί την αρπάζει ο "κονγκολέζος"... τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 31 Αυγούστου 2007 #5 Share 31 Αυγούστου 2007 ριξε αλλη μια οσο τρωει ο γκογκολεζος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap 31 Αυγούστου 2007 Author #6 Share 31 Αυγούστου 2007 Άλγη δεν έχω και θα ρίξω αυρίο και τις δύο φορές που ταϊζω μια από μια ταμπλέτα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος