rpc 27 Αυγούστου 2007 #1 Share 27 Αυγούστου 2007 γεια σας παιδια! εχω ενα ενυδρειο 75 λιτρων και εχω παρει 2 κλοουν και εναν μικρο καθαριστη. Ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν κανουν οι κλοουν για το ενυδριο μου. ισχυει? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 28 Αυγούστου 2007 #2 Share 28 Αυγούστου 2007 Οι Κλόουν (botia macracanthus) είναι υπέροχα ψάρια που φθάνουν τελικό μέγεθος τα 30cm ... γι αυτό σου είπε ο φίλος σου ότι δεν κάνουν για το ενυδρείο σου , δεν έχεις αρκετά λίτρα για να φιλοξενήσεις τα συγκεκριμένα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpc 28 Αυγούστου 2007 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2007 δηλαδη τι συνδιασμο ψαριων θα μπορουσα να εχω μεσα στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 28 Αυγούστου 2007 #4 Share 28 Αυγούστου 2007 Μπορείς να βάλεις 2 χρυσόψαρα ή μπορείς να βάλεις γκάπυ και ξιφοφόρους για παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος