Dream_GR 20 Αυγούστου 2007 #1 Share 20 Αυγούστου 2007 Γεια χαρά, το όνομα μου είναι Δημήτρης, μόλις ξεκίνησα και στο φόρουμ αλλά και στην ενυδρειοφιλία συγχαρητήρια για το site . Μόλις απόκτησα ένα Juwel Rio 180 lit. τι θα υπάρξει “τελικά” μέσα σε αυτό δεν ξέρω αλλά για αρχή σκέφτομαι χρυσόψαρα μια που δεν είναι τόσο ευαίσθητα. Γιατί τώρα αναφέρω το “τελικά” ; Γιατί η τελική καθοδήγηση θα γίνει από τα πιτσιρίκια μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω ζωντανά φυτά!!! Πάμε λοιπόν και βλέπουμε!!! Η Παναγία μαζί μας και ο Θεός ας προστατέψει τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 20 Αυγούστου 2007 #2 Share 20 Αυγούστου 2007 Καλώς όρισες... και ο Θεός ας προστατέψει τα ψαράκια Καλό είναι πέρα από την βοήθεια του Θεού να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας. Γι΄αυτό ΠΡΙΝ βάλεις ψάρια διάβασε τα σχετικά άρθρα που αφορούν το στρώσιμο του ενυδρείου σου. Όσο για τα φυτά που θέλεις να βάλεις, διάβασε τις απαιτήσεις τους στην ειδική κατηγορία γιατί ανάλογα θα χρειαστείς αναβάθμιση του εξοπλισμού σου.... Η Riccia που μου ζήτησες είναι υψηλών απαιτήσεων οπότε προς το παρόν δεν κάνει για σένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 22 Αυγούστου 2007 #3 Share 22 Αυγούστου 2007 Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Αυγούστου 2007 #4 Share 22 Αυγούστου 2007 Καλως ηλθες.Η riccia θα γινει μεζες,δοκιμασε ανουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 23 Αυγούστου 2007 #5 Share 23 Αυγούστου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Αυγούστου 2007 #6 Share 24 Αυγούστου 2007 Καλώς ήρθες φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος