GEORGIOS 18 Αυγούστου 2007 #1 Share 18 Αυγούστου 2007 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα dwarf gourami και το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι εχει "φουσκωσει" παρα πολυ..... ξερει καποιος να μου πει αν ειναι καποια αρρωστια και αν μπορει να κανει κακο και στα υπολοιπα(καρντιναλ,ροδοστομοι,γατοψαρα κ.α) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGORY 24 Αυγούστου 2007 #2 Share 24 Αυγούστου 2007 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα dwarf gourami και το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι εχει "φουσκωσει" παρα πολυ..... ξερει καποιος να μου πει αν ειναι καποια αρρωστια και αν μπορει να κανει κακο και στα υπολοιπα(καρντιναλ,ροδοστομοι,γατοψαρα κ.α) Ευχαριστω Καλησπερα.Το προβλημα με το γκουραμι εξακολουθει? ενημερωσε μας.αν ναι μπορεις να ποσταρεις μια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 24 Αυγούστου 2007 #3 Share 24 Αυγούστου 2007 εμένα όταν φούσκωσε το γκουράμι δυστυχώς πέθανε ξαφνικά .... κάνε αλλαγές νερού, νέες μετρήσεις, λιγότερη τροφή, αεραντλία τώρα στην ζέστη ειδικά και προσπάθησε να παρατηρήσεις μήπως έχει άλλα συμπτώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος