DjGreg 14 Αυγούστου 2007 #1 Share 14 Αυγούστου 2007 Καλησπερα.ποιο απο τα 2 test δειχνει την αμμωνια ΝΟ3 η ΝΟ2?τα test με τη βεντουζα που ειναι μεσα στο ενυδρειο ειναι αξιοπιστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED 14 Αυγούστου 2007 #2 Share 14 Αυγούστου 2007 Η αμμωνία είναι NH3. Αυτά με τη βεντούζα δε στα συνιστώ, είχα πάρει ένα πριν λίγο καιρό και δείχνει συνέχεια το ίδιο. Να υποθέσω ότι τα επίπεδα αμμωνίας παραμένουν ίδια; Αμφιβάλλω! Σήμερα που έκανα ένα -κανονικό- test μου έδειξε 4 ppm και ψιλοφρίκαρα. Το «βεντουζιάρικο» ακόμα στο "safe" είναι. Ντάξει, μπορεί και να έπεσα στην περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGreg 14 Αυγούστου 2007 Author #3 Share 14 Αυγούστου 2007 εμενα ειναι στο alert.υπαρχει δηλαδη ξεχωριστο test για την αμμωνια?εμενα ο τυπος στο pet μου ειπε οτι το ΝΟ2 κ το ΝΟ3 μετρανε κ αμμωνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 14 Αυγούστου 2007 #4 Share 14 Αυγούστου 2007 Το τεστ με τη βεντουζα που μετραει NH4,NH3(αμμωνια) δεν ειναι αξιοπιστα κατα την γνωμη μου αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει ενδεικτικα.Εκτος αυτου εχει οριο ζωης περιπου 6 μηνες. Φυσικα και υπαρχει ειδικο τεστ για την αμμωνια,θα σε συμβουλευα μαλιστα να προμηθευοσουν υγρα τεστ. NO2,NO3 (νιτρωδη,νιτρικα)δες κυκλο αζωτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGreg 14 Αυγούστου 2007 Author #5 Share 14 Αυγούστου 2007 Εχω σε υγρη μορφη τα ΝΟ3 ΝΟ2 gH και Ph.υπαρχει κ ΝΗ4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 14 Αυγούστου 2007 #6 Share 14 Αυγούστου 2007 Κανε αν θελεις αναζητηση σε καποιο e-shop για εταιρειες οπως JPL,TETRA,SERA,TROPIC MARIN κλπ http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/...s8anRQaXYhin9mF Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGreg 14 Αυγούστου 2007 Author #7 Share 14 Αυγούστου 2007 ok.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος