Jump to content

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΒΡΑΧΟΥ

prodigy

Recommended Posts

post-4676-1187014522.jpgpost-4676-1187014551_thumb.jpgpost-4676-1187014168.jpgpost-4676-1187014193_thumb.jpgpost-4676-1187013873_thumb.jpgpost-4676-1187013628_thumb.jpgpost-4676-1187013453_thumb.jpgΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....!!!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενος μαγκιες :thumbup::angry::wacko: γιατι σημερα αγορασα και εβαλα τα πρωτα κομματια ζωντανου βραχου στο ενυδρειακι μου. :hysterical::hysterical::wacko: Βρηκα 2 πολυ ομορφα και μεγαλα κομματια που παρολο που ειναι 2 μονοκομματα εχουν αρκετες κρυψωνες αλλα και πισω απο τον βραχο.Βεβαια αργοτερα θα προστεθουν και αλλα κομματια στο κατω μερος για να καλυφθει οσο γινεται περισσοτερο η βαση, μου βγηκε περιπου στα 9 κιλα ο βραχος.ΟΙ ερωτησεις μου ομως ειναι οι εξης....????θελω να δειτε φωτογραφιες και να μου πειτε γνωμες εαν τοποθετηθηκε καλα ο βραχος και γενικα το χρωμα του βραχου οπως θα δειτε απο την μπροστα μερια ειναι αρκετα ζωντανα τα χρωματα του απο πισω ομως ειναι καπως αχρωμα πρως καφετι αυτο θα φτιαξει με τον καιρο η ειναι κατι που πρεπει να ανησυχω??? :AAGGGHHH::thaman: οπως και σε κατι σημεια που φαινεται σαν να ειναι κομμενος ειναι κατι φυσιολογικο και οταν λεω κομμενος εννοω σαν να λειπουν κομματια.Επισεις κατι ακομα πειτε μου σας παρακαλω τωρα που μπηκε ο βραχος τι μετρησεις πρεπει να κανω συνεχως και καθε ποτε και τι να προσεξω.Οσο για τον φωτισμο ποσες ωρες την μερα να εχω αναμενα τα φωτα,παντος ο βραχος απο εκει που τον πηρα ηταν αναμενα τα φωτα και μου ειπαν οτι ηταν κουραρισμενος τωρα κατα ποσο ειναι αληθεια δεν το γνωριζω παντος εγω τα αφησα κανα 3ωρο αναμενα και μετα τα εκλεισα.Α..........!!!!! και κατι τελευταιο μεσα στους βραχους υπηρχαν αρκετα μυδια 4-5 τα κραταω η οχι ειναι καλο αυτο!!!! ΤΕΣΠΑ ειναι πολλες οι ερωτησεις μου και ισως κουραστικες αλλα εχω ψιλο αγχωθει τωρα που μπηκε ο ζωντανος βραχος σχετικα με της μετρησεις δειτε της φωτογραφιες και περιμενω το συντομοτερο γνωμες και απαντησεις απο εσας τους ειδικους :hysterical::hysterical: ευχαρηστω :thumbup: ΣΠΥΡΟΣ

Βιαστικό αγόρι!

Βρε το Damsel τι το τυραννάς?

Ο βράχος στην μεταφορά συ από το μαγαζί μέχρι το σπίτι ξενέρισε καθόλου?

ωραίος ο βράχος! εγώ προσωπικά θα τον στρίμωχνα σε μία γωνία και

θα έφτιαχνα άλλη μια στοιβα στην άλλη γωνία με άλλον βράχο!

καλη συνέχεια

• 11 months later...

καλως ειναι ο βραχος. :thumbup:

Θα χρειαστεις και αλλο βραχο και καλο θα ηταν να το εχεις παρει ολο μαζι και θα το αφηνες για κανενα μηνα χωρις φως (οχι στο σκοταδι, απλα χωρις λαμπες) για να μην βγουνε αλγες.

κατα ποσο ειναι κουραρισμενος, πες μου απο ποιο καταστιμα το πηρες ?

Μετρισεις να κανεις ακομα σε αμμωνια και νιτριτ.

το ψαρι, τι κανει στο ενυδρειο ??? Το στρωνει ??? :hysterical:

Πολυ ποιο δυσκολο να στρωσει η βιολογια του ενυδρειου σου, αν εχεις ηδη ψαρι μεσα... θα το ριξει πολυ πισω...

Αλλα εσυ διαλεγεις, και τα αποτελεσμα θα ειναι απο αυτα που εκανες. :hysterical:

Απο κυκλοφορια, τι εχεις ?

Έγινε επεξεργασία - RAIN

Απο κυκλοφορια εχω τους δυο κυκλοφοριτες της μανας του που υπαρχουν ηδη απο την res sea max μεσα στο ενυδρειο πανω δεξια οπου ο ενας χτυπαει πανω στον βραχο και ο αλλος επανω την επιφανεια του νερου και πριν απο λιγο προσθεσα εναν ακομα κυκλοφορ max zet 900 στην δεξια μερια του τζαμιου οπου χτυπαει πισω απο τα βραχια και λιγο στα πλαγια ειναι λιγο δυνατος ο κυκλοφορητης ελπιζω να μην εχει προβλημα ο βραχος γιατι ειναι και σε καπως κοντινη αποσταση.Αυτα απο κυκλοφορια πιστευω πως ειμαι ενταξει.τωρα που ξανα εριξα μια ματια ειδα να εχουν βγει τσαρκα κατι μικρα σαλιγκαρακια και δυο μικρα καβουρακια τι τα κανω αυτα...........!!!!!!!! :angry: εκτος απο καβουροσουπα......... :hysterical::hysterical::thumbup: Α............. και οσο γοα το ψαρακι ειναι ενα μικρο νταμσελακι το οποιο μου πρωτηναν πολυ να το βαλω για το στρωσιμο του ενυδρειο.Εκανα λαθος????οσο για τον βραχο τον πηρα απο την ΑΘΗΝΑΣ απο ενα pet sop οπου τα παιδια τα ξερω χρονια. ΤΕΣΠΑ δες foto και πες μου....... :thumbup:

post-4676-1218652412.jpgpost-4676-1218652440_thumb.jpgΑπο κυκλοφορια εχω τους δυο κυκλοφοριτες της μανας του που υπαρχουν ηδη απο την res sea max μεσα στο ενυδρειο πανω δεξια οπου ο ενας χτυπαει πανω στον βραχο και ο αλλος επανω την επιφανεια του νερου και πριν απο λιγο προσθεσα εναν ακομα κυκλοφορ max zet 900 στην δεξια μερια του τζαμιου οπου χτυπαει πισω απο τα βραχια και λιγο στα πλαγια ειναι λιγο δυνατος ο κυκλοφορητης ελπιζω να μην εχει προβλημα ο βραχος γιατι ειναι και σε καπως κοντινη αποσταση.Αυτα απο κυκλοφορια πιστευω πως ειμαι ενταξει.τωρα που ξανα εριξα μια ματια ειδα να εχουν βγει τσαρκα κατι μικρα σαλιγκαρακια και δυο μικρα καβουρακια τι τα κανω αυτα...........!!!!!!!! :angry: εκτος απο καβουροσουπα......... :hysterical::hysterical::thumbup: χλωμο να ζησουν ετσι??????? Α............. και οσο γοα το ψαρακι ειναι ενα μικρο νταμσελακι το οποιο μου πρωτηναν πολυ να το βαλω για το στρωσιμο του ενυδρειο.Εκανα λαθος????οσο για τον βραχο τον πηρα απο την ΑΘΗΝΑΣ απο ενα pet sop οπου τα παιδια τα ξερω χρονια. ΤΕΣΠΑ δες foto και πες μου....... :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...