kostasbaf 3 Αυγούστου 2007 #1 Share 3 Αυγούστου 2007 μπορώ αντί για νερό για σίδερα (αποιονισμένο) να βάλω νερό από air condition? και αυτό αποιονισμένο είναι. βασικά θέλω να ρίξω λίγο το ph μου που βρίσκεται στο 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Αυγούστου 2007 #2 Share 3 Αυγούστου 2007 μπορώ αντί για νερό για σίδερα (αποιονισμένο) να βάλω νερό από air condition? και αυτό αποιονισμένο είναι. βασικά θέλω να ρίξω λίγο το ph μου που βρίσκεται στο 8! οπως εχουμε πει παμπολες φορες...ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 3 Αυγούστου 2007 Author #3 Share 3 Αυγούστου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dskoulaxinos 18 Αυγούστου 2007 #4 Share 18 Αυγούστου 2007 Συγχωριστε την αγνοια μου ... αλλα γιατι οχι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natmanou 19 Αυγούστου 2007 #5 Share 19 Αυγούστου 2007 το νερό από air condition, μπορεί να είναι απεσταγμένο, είναι όμως βρώμικο από σκόνες μικρόβια μύκητεσ από τα φίλτρα του κλιματιστικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Αυγούστου 2008 #6 Share 29 Αυγούστου 2008 και όχι μόνο .. τα 10-20 ppm TDS που δίνει .. είναι πιθανότατα χαλκός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος