filrou 30 Ιουλίου 2007 #1 Share 30 Ιουλίου 2007 Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το skimmer να μας πει καμια γνωμη? http://www.marineandreef.com/shoppro/prote...immers_rio.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 30 Ιουλίου 2007 #2 Share 30 Ιουλίου 2007 ήμουν στο τσάκ να το αγοράσω απο ebay. δεν εκατσε αλλα μετα που διάβασα ειναι αρκετα μανούρα η ρυθμισή του. Για τα χρήματά του ειναι πολύ δελεαστικό ΑΛΛΑ πολυ δύσκολα θα το βρεις ελλάδα.. (σε τέτοια τιμή τουλάχιστον) Εάν το έβρισκα 25€ θα το έπερνα Α είναι και σχετικά θορυβώδες να ξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 30 Ιουλίου 2007 #3 Share 30 Ιουλίου 2007 Αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος και είναι αρκετός. για 100λτο πολύ, καλό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 30 Ιουλίου 2007 Author #4 Share 30 Ιουλίου 2007 Για ποσο θορυβο μιλαμε δηλαδη θα χασω τον υπνο μου σε διπλα δωματιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Ιουλίου 2007 #5 Share 30 Ιουλίου 2007 αν είσαι προσεκτικός στο βιοφορτίο .. δεν θέλεις skimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 30 Ιουλίου 2007 #6 Share 30 Ιουλίου 2007 Για ποσο θορυβο μιλαμε δηλαδη θα χασω τον υπνο μου σε διπλα δωματιο ? Το βράδυ θα πρέπει να το βγάζεις εκτός, σαν τράτα θα το ακούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 30 Ιουλίου 2007 #7 Share 30 Ιουλίου 2007 αν είσαι προσεκτικός στο βιοφορτίο .. δεν θέλεις skimmer +1 και τακτικές αλλαγές νερού! Και εγώ ετσι ειμαι σκιμερ λεσσ αλλά εχω 2 τεράστιους κλόοουν που δεν λενε να ζευγαρώσουν και ένα 6λινε θα ήταν έγκλημαν α βάλω κάτι μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 31 Ιουλίου 2007 Author #8 Share 31 Ιουλίου 2007 Το βράδυ θα πρέπει να το βγάζεις εκτός, σαν τράτα θα το ακούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος