viciouscircle 30 Ιουλίου 2007 #1 Share 30 Ιουλίου 2007 (edited) Σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό να δημοσιεύσω στο φόρουμ το ημερολόγιο που είχα κρατήσει τους πρώτους μήνες λειτουργίας του ενυδρείου μου με όλα τα λάθη που είχα κάνει έχοντας την ψυχολογία του αρχαρίου. Σκοπός είναι να το διαβάσει ο κάθε νέος χομπίστας και να καταλάβει πώς μπορεί να αποφύγει λάθος κινήσεις έχοντας ένα αντιπαράδειγμα για σύγκριση. Παρακαλώ τους Mods να με ενημερώσουν για το αν θεωρούν χρήσιμη την δημοσίευση όπως και για το αν θα ήταν χρήσιμο να σχολιαστούν οι ενέργειες που περιγράφονται στο ημερολόγιο και να λειτουργήσει το παρόν θέμα ως άρθρο. (Το test που χρησιμοποιήθηκε ήταν σε μορφή stick) Έγινε επεξεργασία 30 Ιουλίου 2007 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιουλίου 2007 #2 Share 30 Ιουλίου 2007 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 19 Σεπτεμβρίου 2007 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ Δημήτρη Μήπως τώρα που οργανωθήκαμε στο forum υπάρχει κάποια απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 19 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρω σαν Χομπιστας πωσ θα ήταν παρα πολυ χρσιμο ενα τετοιου ειδους αρθρο γιατ κι εμεις οταν ξεκηνησαμε λιγο πολυ ολοι στα ιδια λαθη πεσαμε,Αμωνια ,Νιτριτ ,Νιτρατ,υπερπληθησμος κ.τ.λ.Ετσι μολις ερχεται καποιος και νουργιος στο χωρο θα τον παραπεμπτουμε να διαβασει αυτο το αρθρο και στην συνεχεια οτι εχει να κανει με το στρωσιμο του καινουργιου ενυδρειου,κυκλο του Αζοτου κ.τ.λ.Γιατι παρατηρω στο φορουν ενας μεγαλος αριθμος Χομπιστων κανει ερωτησεις οσο αφορα τα παραπανω.Τωρα το θεμα που ανοιξαμε θα πρεπει να περιμενουμε τους Moderators α και δεω νομιζω να φερουν αντηρηση αφου ειναι για το καλο του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Σεπτεμβρίου 2007 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ το θεωρώ πολύ χρήσιμο αν και δεν κατάφερα να το διαβάσω όλο . Πιστεύω ότι θα μπορούσε να μπει στα άρθρα του Aquazone . Θέλει όμως μια καλύτερη παρουσίαση . Εγώ θα έλεγα στον viciouscircle να ασχοληθεί λίγο να το φτιάξη π.χ. στο Word και εφ όσον συμφωνούν και οι άλλοι να μπει στα άρθρα . Υ.Γ. Όσο για το οργανωθήκαμε στο forum σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν όλοι οι συντονιστές και διαχειριστές για να διεκπεραιώσουμε όσο γίνεται πιο καλά το σεμινάριο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Σεπτεμβρίου 2007 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ το θεωρώ πολύ χρήσιμο αν και δεν κατάφερα να το διαβάσω όλο . Πιστεύω ότι θα μπορούσε να μπει στα άρθρα του Aquazone . Θέλει όμως μια καλύτερη παρουσίαση . Εγώ θα έλεγα στον viciouscircle να ασχοληθεί λίγο να το φτιάξη π.χ. στο Word και εφ όσον συμφωνούν και οι άλλοι να μπει στα άρθρα . Υ.Γ. Όσο για το οργανωθήκαμε στο forum σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν όλοι οι συντονιστές και διαχειριστές για να διεκπεραιώσουμε όσο γίνεται πιο καλά το σεμινάριο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 19 Σεπτεμβρίου 2007 Author #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ το θεωρώ πολύ χρήσιμο αν και δεν κατάφερα να το διαβάσω όλο . Πιστεύω ότι θα μπορούσε να μπει στα άρθρα του Aquazone . Θέλει όμως μια καλύτερη παρουσίαση . Εγώ θα έλεγα στον viciouscircle να ασχοληθεί λίγο να το φτιάξη π.χ. στο Word και εφ όσον συμφωνούν και οι άλλοι να μπει στα άρθρα . Υ.Γ. Όσο για το οργανωθήκαμε στο forum σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν όλοι οι συντονιστές και διαχειριστές για να διεκπεραιώσουμε όσο γίνεται πιο καλά το σεμινάριο . Όμορφα ...μόλις το ετοιμάσω ξαναμιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος