bettas1 26 Ιουλίου 2007 #1 Share 26 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους Είμαι καινούργιος στο χώρο γενικότερα. Ξεκίνησα με ένα κοινωνικό ενυδρείο 60L. Ευτυχώς ακολούθησα κάποιες συυμβουλές και όλα πήγαν καλά. Είχα βέβαια απώλειες και έχω σε ψαρια βυθού. Ότι και να βάλω, γαρίδα μικρή, γατόψαρο κλπ. δεν έζησε. Επίσης κάτι νέον εξαφανίζονται σιγά σιγά, μάλλον κάτι τα τρώει αλλά δεν έχω ανακαλύψει τον ένοχο. Τώρα αν μετά τις διακοπές τα βρώ όλα καλά θα πάρω μεγαλύτερο. Το ψάρι που μου άρεσε περισσότερο και θέλω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω είναι το bettas. Βέβαια τώρα ζεί μόνο του ξεχωριστά γιατά ενιωθε άσχημα στο ενυδρείο. Θα δοκιμάσω να το βάλω στο μεγαλύτερο αργότερα. Θα τα πούμε πάλι για να ζητήσω πληροφορίες (έχω πάρα πολλές) και συμβουλές γιατί έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και μάθηση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 26 Ιουλίου 2007 #2 Share 26 Ιουλίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Ξεκίνα να διαβάζεις τα άρθρα μας και ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιουλίου 2007 #3 Share 26 Ιουλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 27 Ιουλίου 2007 #4 Share 27 Ιουλίου 2007 Καλό διάβασμα, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 28 Ιουλίου 2007 #5 Share 28 Ιουλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 29 Ιουλίου 2007 #6 Share 29 Ιουλίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Ιουλίου 2007 #7 Share 29 Ιουλίου 2007 Καλωςηρθες στην παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 29 Ιουλίου 2007 #8 Share 29 Ιουλίου 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Καλό διάβασμα και καλή συνέχεια.Ελπίζω να σε έχουμε εδω γιά πολύ καιρό ακόμη και εύχομαι να σου φανούμε χρήσιμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιουλίου 2007 #9 Share 30 Ιουλίου 2007 Καλως ηρθες, καλο διαβασμα και καλη τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος