stratos 26 Ιουλίου 2007 #1 Share 26 Ιουλίου 2007 Σε ποσο χρονικο διαστημα θα πρεπει να ανανεωνεται? Συμφωνα με το χρονο λειτουργειας,θα περιμενουμε να καει η τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 26 Ιουλίου 2007 #2 Share 26 Ιουλίου 2007 Οι λάμπες UV όπως και όλες οι φθορισμού καταπονούνται με τα άναψε-σβήσε περισσότερο από το να τις έχεις συνέχεια αναμμένες. Οι UV αναφέρουν (τουλάχιστον η δικιά μου) ότι θέλουν αλλαγή κάθε 6 μήνες, γιατί μετά η ακτινοβολία έχει πέσει αρκετά και μειώνεται η δράση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουλίου 2007 #3 Share 26 Ιουλίου 2007 Οι λάμπες UV όπως και όλες οι φθορισμού καταπονούνται με τα άναψε-σβήσε περισσότερο από το να τις έχεις συνέχεια αναμμένες. απολυτως σωστο..!!!! νομιζω ομως οτι ο γενικος κανονας αλλαγης και αντικαταστασης ειναι σε 1 χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 26 Ιουλίου 2007 Author #4 Share 26 Ιουλίου 2007 Oποτε οι δικες μου που ειναι ειδη ενα χρονο θελουν αλαγμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιουλίου 2007 #5 Share 27 Ιουλίου 2007 Oποτε οι δικες μου που ειναι ειδη ενα χρονο θελουν αλαγμα.... ....και βεβαια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος