giannis_neo_iraklio 24 Ιουλίου 2007 #1 Share 24 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα. Πριν 4 ημέρες είπα κι εγώ να βάλω στο ενυδρείο μου moonlight διότι μου άρεσε πολύ που το έβλεπα σε άλλα ενυδρεία. Το πρόβλημα (δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα) που έχει παρουσιασθεί είναι ότι σε ένα ξύλο το οποίο είναι κοντά στην λάμπα moonlight έχει αρχίσει να αναπτύσεται ένα είδος πράσινης άλγης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Είπα ότι δεν ξέρω αν είναι όντως πρόβλημα διότι επάνω στο ξύλο δεν με χαλάει ίσα ίσα που μου αρέσει αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να εξαπλωθεί γενικότερα στο ενυδρείο. Τι προτείνετε??? Να βγάλω το moonlight όσο είναι ακόμα νωρίς????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Ιουλίου 2007 #2 Share 26 Ιουλίου 2007 Η συγκεκριμένη άλγη είναι μια συνηθισμένη άλγη και σε μικρές ποσότητες υπάρχει σχεδόν σε όλα τα ενυδρεία. Τώρα εάν οφείλετε στο moonlight δεν το γνωρίζω διότι δεν γνωρίζω το φάσμα της συγκεκριμένης λαμπίτσας. Το ότι βρίσκετε η άλγη κοντά στο σημείο της λάμπας μπορεί να είναι και τυχαίο. Παρατήρησε το φαινόμενο και ενημέρωσε μας, ή κάνε το εξής πείραμα αφαίρεσε την λάμπα για κάποιο χρονικό διάστημα και παρατήρησε την εξέλιξη της αλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος