ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 20 Ιουλίου 2007 #1 Share 20 Ιουλίου 2007 Είναι δυνατόν να επιταχυνθεί τόσο πολύ (12 ημέρες) το στρώσιμο με λίγο βράχο και 2 damsel + ένα μπουκαλάκι βακτηρίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιουλίου 2007 #2 Share 20 Ιουλίου 2007 .. εξαρτάται από την ποσότητα και την κατάσταση του βράχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 22 Ιουλίου 2007 Author #3 Share 22 Ιουλίου 2007 (edited) Ο Βράχος είναι 20 κιλά και σε καλή κατάσταση, αλλά και πάλι πολύ νωρίς μου φαίνεται, βέβαια δεν θα ρίξω ψάρια γιατί θα λείψω, οπότε δεν έχω πρόβλημα,απλώς με παραξένεψε. Σημερινές μετρήσεις, Αμμωνία, Νίτριτ, στο 0, και PH 8.0 Alk=0.5 πολύ χαμηλά, δεν έχω ρίξει buffer ούτε τίποτα άλλο. σκοπεύω να ανεβάσω λίγο την αλκαλικότητα!! Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2007 - ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Ιουλίου 2007 #4 Share 22 Ιουλίου 2007 Ο Βράχος είναι 20 κιλά και σε καλή κατάσταση, αλλά και πάλι πολύ νωρίς μου φαίνεται, βέβαια δεν θα ρίξω ψάρια γιατί θα λείψω, οπότε δεν έχω πρόβλημα,απλώς με παραξένεψε. Σημερινές μετρήσεις, Αμμωνία, Νίτριτ, στο 0, και PH 8.0 Alk=0.5 πολύ χαμηλά, δεν έχω ρίξει buffer ούτε τίποτα άλλο. σκοπεύω να ανεβάσω λίγο την αλκαλικότητα!! Tι αλατοτητα εχεις? Και αν ειναι ξαναμετρα την αλκαλικοτητα για να σιγουρευτης οτι δεν ειναι στα καλα της.... Μην κανεις βιαστηκες κινησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος