andreasp 27 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2005 Σημερα γυρισα το απογευμε σπιτι και βρηκα δυο πλατυ να εχουν διαροια. Ανεβασα τον θερμαντηρα ετσι ωστε να ανεβει η θερμοκρασια, και ταισα βρασμενο αρακα. Μπροστα στα ματια μου ενα γκαπυ (που ηταν και εγγυος κιολας) εμεινε στον τοπο τρωγοντας τον αρακα. Τεζα! Τι διαολο γινεται? Ετσι αρρωσταινουν και πεθαινουν τα τροπικα? Ετσι μου ερχετε να τα σουταρω οπως ειναι και να ξαναβαλω μεσα τα δυο χρυσοψαρακια μου που ταλαιπωρουνται στα 15 λιτρα. Βοηθήστε παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2005 Αντρέα ηρέμησε.Είμαι σίγουρος ότι αλλού είναι το πρόβλημα σου.Έκανες μετρήσεις στο νερό του ενυδρείου? Τί άλλες τροφές τα ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 27 Νοεμβρίου 2005 Author #3 Share 27 Νοεμβρίου 2005 Αντρέα ηρέμησε.Είμαι σίγουρος ότι αλλού είναι το πρόβλημα σου.Έκανες μετρήσεις στο νερό του ενυδρείου?Τί άλλες τροφές τα ταιζεις? 6049[/snapback] Ταίζω Sera Flora. Αμμωνια 0 NO2 0 NO3 5-10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 28 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2005 Aντρεα, κανε αυτα που ειπαμε στο chat και ενημερωσε μας τι γινεται .. καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος