mal 10 Ιουλίου 2007 #1 Share 10 Ιουλίου 2007 ειναι καλα 0,17 ppm χλωριο για τα ψαρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιουλίου 2007 #2 Share 10 Ιουλίου 2007 ειναι καλα 0,17 ppm χλωριο για τα ψαρια; ειναι δυνατον να ειναι καλο δηλητηριο για ψαρια...?????μου αρεσει που ρωτας κιολας....και μαλιστα μετρημενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 10 Ιουλίου 2007 Author #3 Share 10 Ιουλίου 2007 δεν εχω τοσο στο ενυδρειο αλλα στο δυκτιο της Βεροιας και ρωταω αν ειναι καλο για τα ψαρια.ποσο χλωριο ειναι καλο για τα ψαρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιουλίου 2007 #4 Share 10 Ιουλίου 2007 (edited) δεν εχω τοσο στο ενυδρειο αλλα στο δυκτιο της Βεροιας και ρωταω αν ειναι καλο για τα ψαρια.ποσο χλωριο ειναι καλο για τα ψαρια; ΚΑΘΟΛΟΥ....εσυ γιατι αραγε ριχνεις αντιχλωριο στις αλλαγες σου.....???? Έγινε επεξεργασία 10 Ιουλίου 2007 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 10 Ιουλίου 2007 Author #5 Share 10 Ιουλίου 2007 ενταξη ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag 10 Ιουλίου 2007 #6 Share 10 Ιουλίου 2007 Καλα μπορούσες να του απαντήσεις πιο όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 10 Ιουλίου 2007 #7 Share 10 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ με τον φίλο vag...."θα μπορούσες να του απατνήσεις πιό όμορφα" umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος