Big Blue 9 Ιουλίου 2007 #1 Share 9 Ιουλίου 2007 Γειά χαρά παιδιά....θα ήθελα αρχικά να σας συγχαρώ γιά την πολύτιμη βοήθεια και προσπάθεια που κάνετε εδω.Πραγματικά εδω μέσα έχω βρεί μιά μεγάλη εγκυκλοπαίδια γνώσεων και τελικά αφού πήρα μιά μικρή αρχικά γεύση ,αποφάσησα να γραφτώ και μέλος, έτσι ώστε να αντλήσω περισσότερα πράγματα απο την ανταλλαγή μηνυμάτων μαζί σας....καλή μας συνέχεια λοιπόν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 9 Ιουλίου 2007 #2 Share 9 Ιουλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 9 Ιουλίου 2007 #3 Share 9 Ιουλίου 2007 καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου.. καλο διαβασμα,και καλη συνεχεια..αν θελεις πες μας και τι ενυδρειο/α εχεις.. και οτι χρειαστεις μην διστασεις να ρωτησεις.. καλως ηρθες και παλι.. φιλικα,Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 9 Ιουλίου 2007 Author #4 Share 9 Ιουλίου 2007 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά γιά τα αρχικά καλοσωρίσματα. Οσο γιά τα υπόλοιπα, έχω ανοίξει σχετικό θέμα.... Έγινε επεξεργασία 9 Ιουλίου 2007 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Ιουλίου 2007 #5 Share 9 Ιουλίου 2007 Kαλως ηλθες στο χωρο μας και καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 9 Ιουλίου 2007 #6 Share 9 Ιουλίου 2007 Γεια και καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Ιουλίου 2007 #7 Share 11 Ιουλίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 11 Ιουλίου 2007 #8 Share 11 Ιουλίου 2007 Καλώς ήρθες, καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 11 Ιουλίου 2007 Author #9 Share 11 Ιουλίου 2007 Γιά μιά ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ όλλους.Τελικά η παρέα εδω μου φαίνεται άψογη, και η αλήθεια είναι ότι παρά του γεγονότος ότι είμαι και μάλιστα admin σε άλο fora άσχετο με το εδω χόμπυ μας, δύσκολα συναντά ςτέτοιο ενδιαφέρον απο μέλη με κοινό χόμπυ.Εχω ενθυσιαστεί πολύ με το ενδιαφέρον αρκετώ φίλων εδω μέσα για την συνέχεια στο θαλασσινό ενυδριακό οδοιπορικό μου ταξίδι και με τα προσωπικά pm που έχω λάβει.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Ιουλίου 2007 #10 Share 12 Ιουλίου 2007 Καλως ηρθες στην παρεα μας και απο εμενα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 12 Ιουλίου 2007 #11 Share 12 Ιουλίου 2007 στο Αquazone και καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 12 Ιουλίου 2007 #12 Share 12 Ιουλίου 2007 Καλως ηρθες και απο εδω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 16 Ιουλίου 2007 #13 Share 16 Ιουλίου 2007 καλως ηρθες στην παρεα μας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 16 Ιουλίου 2007 Author #14 Share 16 Ιουλίου 2007 Να'στε όλοι καλά...και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Ιουλίου 2007 #15 Share 22 Ιουλίου 2007 Καλωστον .... Καλη διαμονη στο ΑΖ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιουλίου 2007 #16 Share 30 Ιουλίου 2007 Καλως Ηρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Ιουλίου 2007 Author #17 Share 30 Ιουλίου 2007 Να'στε καλά παιδιά...σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος