Jump to content

Ερώτηση σχετικά με aquascaping

Kokonoglou

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό εδώ που γράφω , θα ήθελα την εμπειρία σας σε κάτι.  Θέλω να δημιουργήσω ένα aquascaping με βράχους από ψηλά να κατεβαίνω χαμηλά.  Συνιστάται κάτω από τους βράχους να βάλω φελιζολ ή θα έχω στο μέλλον πρόβλημα;  

Έγινε επεξεργασία - ChrisEco

πριν 4 λεπτά, το μέλος Kokonoglou έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι σωστό εδώ που γράφω , θα ήθελα την εμπειρία σας σε κάτι.  Θέλω να δημιουργήσω ένα aquascaping με βράχους από ψηλά να κατεβαίνω χαμηλά.  Συνιστάται κάτω από τους βράχους να βάλω φελιζολ ή θα έχω στο μέλλον πρόβλημα;  

Ανοίχτηκε καινούργιο θέμα με μεταφορά από άλλο. @Kokonoglou όταν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι ανοίγουμε θέμα. Δεν ποσταρουμε σε άλλο, γιατί μπερδεύεται η ροή.

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

• Thanks 1

Μπορείς να βάλεις και αυτό που λες όμως να είναι για υγρασία .αν πας σε μαγαζί με οικοδομής υλικά και το ζητήσεις έτσι. Μπορείς όμως και (τσουβαλακια) να βάλεις με μέσα πέτρα λάβας σε μικρά κομμάτια σχεδόν σαν χαλίκι να είναι και έτσι να δώσεις ύψος στην πέτρα που θες , θα βοηθούσε αυτό και στην βιολογία να αποικίσουν βακτήρια. 

• Like 1
  • Thanks 1

Οι περισσότεροι που το κάνουν αυτό βάζουν από κάτω πέτρες λάβας ή βιολογικό μακαρόνια μέσα σε δυχτακι και από πάνω ρίχνουν το υπόστρωμα. Φελιζολ αν εννοείς το μπλέ το dow προφανώς και κάνει αλλά οι πέτρες σου θα πρέπει να είναι βαριές και να μην τις μετακινήσεις γιατί θα έχεις πρόβλημα με την άνωση και θα στα κάνει όλα χάλια.

πριν 7 ώρες, το μέλος marinos έγραψε:

Οι περισσότεροι που το κάνουν αυτό βάζουν από κάτω πέτρες λάβας ή βιολογικό μακαρόνια μέσα σε δυχτακι και από πάνω ρίχνουν το υπόστρωμα. Φελιζολ αν εννοείς το μπλέ το dow προφανώς και κάνει αλλά οι πέτρες σου θα πρέπει να είναι βαριές και να μην τις μετακινήσεις γιατί θα έχεις πρόβλημα με την άνωση και θα στα κάνει όλα χάλια.

Ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι φελιζολ είναι το υλικό.  Είναι πάντως πολύ συμπαγές χωρίς να σκορπατε.  Το έχω βρει στην δουλειά μου από ένα ανταλλακτικό που μου φέραν για να μην περνάει υγρασία σε στοιχείο μπαταρίας.  Κ επειδή οι βράχοι έχουν βάρος σκέφτηκα να βάλω κάτι μαλακό και να δώσω κ ύψος.  Πριν 2 χρόνια είχα ένα κακό γεγονός μου άνοιξε το πλαϊνό τζάμι σε ένα juwel 100 αρι κ πίστευα μήπως φταίει το βάρος γι αυτό σκέφτομαι ένα μαλακό υλικό για κεφάλι ήσυχο.  Αν μπορώ θα ανεβάσω και φωτογραφίες αν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί είμαι καινούργιος εδώ μέσα κ ακόμα δεν μπορώ να προσανατολιστω.  

Το τζάμι μπορεί να άνοιξε αν το ενυδρείο ήταν παλιό και ήθελαν αλλαγή οι σιλικόνες. Μπορείς να βάλεις είτε μπλε φελιζόλ είτε σε δίχτυ μέσα ( πέτρες λάβας, βιολογικό υλικό, ελαφρόπετρα καθαρή, ή και Ada power sand). Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό 

https://ifareef.com/product/egg-crate-white/

Έγινε επεξεργασία - ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...