Black Wolfy Τετάρτη στις 12:48 πμ #1 Share Τετάρτη στις 12:48 πμ Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα σοβαρό θέμα με τον φωτισμό του ενυδρείου μου. Το ενυδρείο μου είναι το juwel korral 60 το οποίο είχε δικό του φωτιστικό αλλά κάηκε. Μετά από πολλές πατέντες που δοκίμασα καμία δεν είχε αποτέλεσμα και δεν μπορέσω να βρω λύση. Ψάχνω μανιωδώς κάθε μέρα για κάποια λύση αλλά τζίφος. Προς το παρόν έχω βάλει μια παλιά λάμπα φθορίου 2500K στα 21w e27 και με το ζόρι κρατιούνται κάποια φυτά. Αν έχει κάποιος καμία λύση θα με βοηθούσε αφάνταστα. Τα περιθώρια που εχω για να χωρέσει η λάμπα είναι 40 εκατοστά μέγιστο με το καπάκι ή χωρίς καπάκι πάμε στα 50 εκατοστά. Θα προτιμούσα περισσότερο να έχω το καπάκι για λόγους υγρασίας. Είμαι ανοιχτός για όλες τις ιδέες που θα μου προσφέρετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Lithoxopoulos Τετάρτη στις 09:10 πμ #2 Share Τετάρτη στις 09:10 πμ Καλημέρα. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το primo 60, στο μήκος που σε ενδιαφέρει. Δες αν κάνει το φωτιστικό από αυτό. Άλλο ς θα πρέπει να κάνεις πατέντα με driver και λάμπα που να μπαίνει στις θέσεις της παλιάς. Διαφορετικά πας σε φωτιστικό που κάθεται πάνω από το ενυδρείο αλλά δεν θα έχεις καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy Τετάρτη στις 09:19 μμ Author #3 Share Τετάρτη στις 09:19 μμ πριν 12 ώρες, το μέλος Stavros Lithoxopoulos έγραψε: Καλημέρα. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το primo 60, στο μήκος που σε ενδιαφέρει. Δες αν κάνει το φωτιστικό από αυτό. Άλλο ς θα πρέπει να κάνεις πατέντα με driver και λάμπα που να μπαίνει στις θέσεις της παλιάς. Διαφορετικά πας σε φωτιστικό που κάθεται πάνω από το ενυδρείο αλλά δεν θα έχεις καπάκι. Η λάμπα από το primo δεν ξέρω κατά πόσο θα με καλύψει για κόκκινα φυτά. Το driver που λες δεν κατάλαβα για το τι είναι, αν μπορείς να μου στείλεις κάποιο link να δω. Για χωρίς καπάκι το έχω ως τελευταία λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo χθες στις 04:36 μμ #4 Share χθες στις 04:36 μμ On 10/4/2025 at 12:19 ΠΜ, το μέλος Black Wolfy έγραψε: Η λάμπα από το primo δεν ξέρω κατά πόσο θα με καλύψει για κόκκινα φυτά. Το driver που λες δεν κατάλαβα για το τι είναι, αν μπορείς να μου στείλεις κάποιο link να δω. Για χωρίς καπάκι το έχω ως τελευταία λύση. Η πιο απλη λυση - https://aquaclubdesign.com/led-λαμπτηρασ-λευκο-ημερασ-τροπικο-juwel-novolux-led-white-60-for-aquarium-primo-60-70-8w.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος