Jump to content

Αρχάρια σε ενυδρείο 35 λίτρα Betta Batterfly Male

Nerina

Recommended Posts

Καλημέρα σας έχω ένα μικρό σαλιγκάρι κόκκινο στο ενυδρείο ίσως ήταν σε κάποιο φυτό τι είναι ; Βασικά δεν είναι ένα είναι πολλά 

IMG_0465.png

IMG_0464.jpeg

Έγινε επεξεργασία - Nerina

Μετρήσεις 

7/4

ΝΟ3= 25 

ΝΟ2=50

GH= > 16d

KH= 10d

PH= 7,6

Cl2 =0

Αμμωνία = 0

Το σαλιγκάρι μην σε απασχολεί, ήρθε μαζί με τα φυτά και πιθανώς θα δεις και περισσότερα όσο περνάει ο καιρός. Αν ταίζεις σε φυσιολογικά πλαίσια όταν μπει το ψάρι και δεν μένει τροφή στον βυθό τότε και ο πληθυσμός τους θα μείνει χαμηλά, διαφορετικά μπορεί και να γεμίσεις.

Οι υπόλοιπες μετρήσεις έγιναν από τα στικς που έχεις σωστά? Και απόκλιση να υπάρχει τότε θεωρητικά μιλάμε για λίγη αμμωνία, φουλ νιτρώδη και λίγα νιτρικά. Είσαι μια χαρά, συνεχίζεις βακτήρια και τέλος της εβδομάδας ξαναπαίρνεις. Τροφή δεν χρειάζεται. 

Δεν είμαι και ειδικός αλλά 16dgh και kh 10 παραπέμπουν σε σκληρό νερό. Οι μονομάχοι γενικά προτιμούν πιο μαλακό νερό ας πούμε σε τιμές ph κοντά στο 7. Αν σου αρέσουν πολύ οκ αλλά στη θέση σου θα έβγαζα τα κοχύλια και τις πιο χοντρές πέτρες μιας και παίζουν ρόλο σ αυτό. 

Θα πάω να κάνω μια μέτρηση του νερού μου μια και καλή όταν θα πάω να αγοράσω τον μονομάχο μου στο pet shop διότι μου είναι μακρυά προς το παρόν έχω αυτά τα τεστ συνεχίζω και ναι θα βγάλω τις πέτρες και τα κοχύλια θέλω να γίνει σωστή δουλειά ! Ευχαριστώ πολύ ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...