Greg multi Σάββατο στις 03:48 μμ #1 Share Σάββατο στις 03:48 μμ Καλησπέρα στην ομάδα, πρώην Αφρικανός και πρώην ιδιοκτήτης Betta fish μετά από αποχή 5 ετών από το χόμπυ λόγω επιθετικού παιδιού προς το ενυδρείο, αποφάσισα να κάνω restarting με χρυσόψαρα, έχω να ασχοληθώ με χρυσόψαρα περίπου 20 χρόνια οπότε θέλω λίγη βοήθεια. Πρότο ερώτημα είναι αν θα έχω ελεύθερες πτώσις άν τά βάλω σέ ενυδρείο χωρίς καπάκι, και το δεύτερο ερώτημα αφορά τόν θερμοστάτη μίας και είναι ψάρια ψυχρού κλίματος, μήπως χρειάζεται για να υπάρχει μια σταθερή θερμοκρασία; Βέβαια μιλάμε για ενυδρείο μέσα στο σπίτι και όχι σέ μπαλκόνι ή λιμνούλα σε αυλή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS Σάββατο στις 06:52 μμ #2 Share Σάββατο στις 06:52 μμ (edited) Συνήθως με τα χρυσόψαρα δεν υπάρχει το πρόβλημα του να πηδήξουν έξω από το ενυδρείο (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Θερμαντήρας, αν στο σπίτι δεν υπάρχουν περίεργες αυξομειώσεις θερμοκρασίας δεν είναι απαραίτητος. Ίσως για να εξασφαλίσεις ένα μίνιμουμ θερμοκρασίας και μόνο. Διαστάσεις ενυδρείου? Έγινε επεξεργασία Σάββατο στις 06:53 μμ - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi Σάββατο στις 07:40 μμ Author #3 Share Σάββατο στις 07:40 μμ Το ενυδρείο που έχω αυτή την στιγμή είναι μικρό μιλάμε για 60 λίτρα και ελπίζω να με βγάλει μέχρι τά Χριστούγεννα που θά πάρω μεγαλύτερο, αλλά μιλάμε πάντα για δύο ψάρια, δεν ξέρω ακόμα είδος απλά ψάχνω κάποια που νά μήν μεγαλώσουν πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Σάββατο στις 10:07 μμ #4 Share Σάββατο στις 10:07 μμ πριν 2 ώρες, το μέλος Greg multi έγραψε: Το ενυδρείο που έχω αυτή την στιγμή είναι μικρό μιλάμε για 60 λίτρα και ελπίζω να με βγάλει μέχρι τά Χριστούγεννα που θά πάρω μεγαλύτερο, αλλά μιλάμε πάντα για δύο ψάρια, δεν ξέρω ακόμα είδος απλά ψάχνω κάποια που νά μήν μεγαλώσουν πολύ Ριξε μια ματιά εδω - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi Κυριακή στις 08:49 πμ Author #5 Share Κυριακή στις 08:49 πμ Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλία, πολύ κατατοπιστικό αυτό που μου έστειλες . Χαίρομαι γιατί έμαθα και πράγματα που δεν ήξερα καθόλου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος