panagiotis_dms πριν 10 ώρες #1 Share πριν 10 ώρες Χαιρετώ την παρέα, Έχοντας ένα 180 άρι που έχει πιάσει σκόνη θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει species ενυδρείο με κάποιο mbuna. Δεν έχω καμία εμπειρία με κιχλίδες malawi και ελάχιστη με αφρική γενικότερα κ αυτή με tanganyika που έτρεξα για περίπου 6 μήνες. Στο δια ταύτα γνωρίζω τα περί διακόσμησης (πέτρες, άμμο κτλ) και θα ήθελα να προσθέσω και κάποια φυτά εννοώντας μόνο ανούμπιες μιας και κάτι άλλο δεν νομίζω να πιάσει. Φίλτρο θα τρέξω fluval 307 και τον μαμίσιο φωτισμό του rio 180. Διαβάζοντας τα προφίλ των ψαριών, και εδώ και σε ξένα σαιτ, καθώς και τα προτεινόμενα λίτρα θα μπορούσα να πω ότι υπάρχουν είδη που θα μπορούσα να βάλω πχ τα κλασικά labidochromis αλλά τι άλλο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να μπει και σε τι αριθμό και αναλογία αρσ/θηλ προκειμένου βασικά να μην γίνει σφαγή. Κάποια είδη που έχω ξεχωρίσει: 1) pseudotropheus demasoni 2) cynotilaptia zebroides 3) melanochromis auratus (νομίζω τα ξεχνάω αυτά) 4) labidochromis sp. hongi 5) pseudotropheus saulosi 6) pseudotropheus msobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος