fanouris Παρασκευή στις 07:19 μμ #1 Share Παρασκευή στις 07:19 μμ Πήρα ένα ψάρι Molly dalmatian Τις πρώτες μέρες που το αγόρασα είχε υπερκινητικοτητα και την τρίτη μέρα κρύφτηκε πίσω από ένα ξύλο και δεν βγαίνει από κει εδώ και δύο μέρες το βλέπωνα κουνιέται και να κουνάει τα πτερύγια του .Το ενυδρείο μου είναι 60lt και έχω μέσα 2 neon tetra 2 gaby και έναν ξιφοφορο .Επίσης ο ξιφοφόρος χτυπάει συνεχώς το κεφάλι του στο τζάμι και δεν ξέρω γιατί,κάθε φορά που βάζω το χέρι μου στο τζάμι φεύγει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 20 ώρες #2 Share πριν 20 ώρες Καλησπερα. Πρώτα πες, πόσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου ? 2- Πότε εχεις βαλει το πρώτο ψαρι μεσα? 3- Κάνεις καθολου μετρησεις νερου και αν κάνεις, ποιες μετρησεις. 4- Αν κάνεις αλλαγες νερου, πόσο συχνα και πόσα λιτρα καθε φορα? Το ενυδρειο εχει φιλτρο? Θερμοστατη? Φαινεται, οτι εισαι νεος στο χομπι. Εβαλες μαζι ψαρια, που δεν ταιριαζουν , συν τα νεον τετρα πρεπει να ειναι κοπαδι, δηλ πανε απο 8 ατομα και πανω. Τα γκαπι και ξιφοφορος ειναι ψαρια, που ζουν σε χαρεμι, δηλ 1 αρσενικο και τουλαχιστον 2 θηλυκα. Διαβασε εδω- Σε καθε περιπτωση , κάνε άμεσα αλλαγη νερου τουλαχιστον 30-40% (δηλ 20-25 λιτρα), με αντιχλωριο. Περιμενουμε απαντησεις. Και βγαλε μερικες φωτογραφιες απο το ενυδρειο σου. P.S. το ενυδρειο σου ειναι μικρο και για νεον τετρα και για ξιφοφορους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος