Black Wolfy πριν 15 ώρες #1 Share πριν 15 ώρες Καλησπέρα σε όλους σας Αγόρασα δύο led t5 λάμπες για να φτιάξω ένα φωτιστικό για το ενυδρείο μου. Στην αρχή πριν τις αγοράσω νόμιζα πως θα έχουν μόνο από την μια μεριά pins αλλά τελικά εχούν και απο τις δύο μερίες. Το πλάνο μου ήταν να πάρω δύο λάμπες με ντουι και να τις βάλω κατεφθείαν στην πρίζα. Τώρα που είδα ότι έχουν και από τις δύο μεριές pins δεν ξέρω τι να κάνω. Οι απορίες μου πλέον είναι για το αν μπορόυν να μπουν κατευθείαν στην πρίζα χωρίς κάποιο μετασχηματιστή, αν είναι DC ή AC και πόσα volt χρειάζονται. Οι λάμπες που έχω ειναι: Λευκή: juwel t5 led day 10w 9000k Ροζ: juwel t5 led color 10w 4425k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης πριν 11 ώρες #2 Share πριν 11 ώρες Το θέμα είναι ότι είχα ψάξει κι εγώ, αλλά πουθενά δεν είχα βρει κάτι. Η Juwel σου πουλάει φωτιστικό με λάμπες, καθώς και ανταλλακτικές λάμπες για το φωτιστικό της. Δεν βρήκα πουθενά στοιχεία για να φτιάξω κάτι DIY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy πριν 10 ώρες Author #3 Share πριν 10 ώρες πριν 1 ώρα, το μέλος Παναγιώτης Καζεράκης έγραψε: Το θέμα είναι ότι είχα ψάξει κι εγώ, αλλά πουθενά δεν είχα βρει κάτι. Η Juwel σου πουλάει φωτιστικό με λάμπες, καθώς και ανταλλακτικές λάμπες για το φωτιστικό της. Δεν βρήκα πουθενά στοιχεία για να φτιάξω κάτι DIY. Άρα τις αγόρασα τζάμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok πριν 8 ώρες #4 Share πριν 8 ώρες (edited) Γενικα τις τ5 δεν τις βαζεις απευθείας στην πριζα ουτε τους βαζεις dc. Πρεπει να εχεις ballast και για τα watt και τον αριθμό των λαμπτήρων που θες. Η σύνδεση ειναι σαν την φωτογραφία παρακάτω. Αλλα αυτο θα πρεπει να το δεις με βαση της οδηγίες του ballast. Έγινε επεξεργασία πριν 8 ώρες - Magok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy πριν 8 ώρες Author #5 Share πριν 8 ώρες πριν 12 λεπτά, το μέλος Magok έγραψε: Γενικα τις τ5 δεν τις βαζεις απευθείας στην πριζα ουτε τους βαζεις dc. Πρεπει να εχεις ballast και για τα watt και τον αριθμό των λαμπτήρων που θες. Η σύνδεση ειναι σαν την φωτογραφία παρακάτω. Αλλα αυτο θα πρεπει να το δεις με βαση της οδηγίες του ballast. Αδερφέ με σώζεις. Για λίγο νόμιζα ότι πρέπει αναγκαστικά να αγορά το multilux Led της juwel και να σκάσω ένα σωρό λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok πριν 7 ώρες #6 Share πριν 7 ώρες Αυτο λεει οτι ειναι τ5 led? Να ξερεις μπορει να θελει ψάξιμο και να μην ειναι απλη τ5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok πριν 7 ώρες #7 Share πριν 7 ώρες 51 minutes ago, Black Wolfy said: Αδερφέ με σώζεις. Για λίγο νόμιζα ότι πρέπει αναγκαστικά να αγορά το multilux Led της juwel και να σκάσω ένα σωρό λεφτά. Αν εχεις πολυμετρο παρε μετρήσεις να δεις ποιοι πόλοι κανουν κύκλωμα και δωσε μας ενα σχεδιάγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy πριν 6 ώρες Author #8 Share πριν 6 ώρες πριν 1 ώρα, το μέλος Magok έγραψε: Αυτο λεει οτι ειναι τ5 led? Να ξερεις μπορει να θελει ψάξιμο και να μην ειναι απλη τ5... Ρώτησα 2 ηλεκτρολόγους. Ο ένας είχε ενυδρείο και μου είπε ότι είναι 230v AC ρεύμα. Πάντως και οι δύο μου είπαν μου είπαν το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος