Soulaki1 Δευτέρα στις 03:24 μμ #1 Share Δευτέρα στις 03:24 μμ Καλησπέρα σε όλους Εδω και ένα μήνα έβαλα 2 fancy χρυσόψαρα σε ενυδρείο 60 λτ . Εδώ και περίπου 4 μερες το ένα από τα δύο κολυμπάει ανάποδα στην επιφάνεια του νερού …. Τρώει και είναι οκ το πρωί που ταΐζω, αλλά κατά το μεσημέρι πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα νυκτική κύστη. Ταΐζω με τροφή σε μπιλακια γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω τα φυλλαράκια μιας και είναι πάντα σπασμένα- τριμμένα μέσα στο κουτάκι τους. (Το κακό με τα μπιλακια είναι ότι δεν μουλιάζονται…..) Μπορω να κάνω κάτι γι αυτό; Εγω διαβάσει για βρασμένο αρακά….. αλλά θα επανέλθει;😞 Το λυπάμαι το καημένο….. Μην με ρωτήσετε για στρώσιμο το ενυδρείο είναι κομπλέ….. μιας και είχα καλούς δασκάλους από εδώ μέσα ☺️ κάποια χρόνια πριν. Οποιαδήποτε εμπειρία θα μου ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 Δευτέρα στις 06:21 μμ Author #2 Share Δευτέρα στις 06:21 μμ Διάβασα ένα παρόμοιο θέμα εδώ στην ομάδα που προτείνει 24 ώρες νηστεία και μετά τάισμα με βυθιζόμενη τροφή….. θα το δοκιμάσω, δεν έχω να χάσω τίποτα….. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Πέμπτη στις 07:05 μμ #3 Share Πέμπτη στις 07:05 μμ (edited) Δεν ταιουμε τα ψαρακια μόνο με μια μόνο τροφη. Χρειαζεται ποικιλία παντα. Και, ναι, διάλεξε βυθιζόμενες τροφες. Για την διατροφη διαβασε εδω- https://www.aquazone.gr/forums/topic/94252-στήνοντας-ένα-ενυδρείο-για-χρυσόψαρα/ Έγινε επεξεργασία Πέμπτη στις 07:06 μμ - natateo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 Πέμπτη στις 07:42 μμ Author #4 Share Πέμπτη στις 07:42 μμ πριν 32 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Δεν ταιουμε τα ψαρακια μόνο με μια μόνο τροφη. Χρειαζεται ποικιλία παντα. Και, ναι, διάλεξε βυθιζόμενες τροφες. Για την διατροφη διαβασε εδω- https://www.aquazone.gr/forums/topic/94252-στήνοντας-ένα-ενυδρείο-για-χρυσόψαρα/ Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το άρθρο. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος