Jump to content

Πρόβλημα αντίστροφης όσμωσης

Fani3

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό μήνα, αγόρασα μια αντίστροφη οσμωση και σήμερα που τη συνέδεσα παρατήρησα ότι όλο το νερό βγαίνει από την έξοδο του "καθαρού νερού" και δεν απορρίπτεται τίποτα ως "βρώμικο". Μίλησα με το κατάστημα κ μου είπαν ότι μάλλον έχω το βανακι κλειστό αλλά το βανακι είναι ανοιχτό και το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά? Ευχαριστώ 

Μπορείς να βάλεις μια φώτο από το πώς έχεις κάνει τις συνδέσεις? Να δούμε μήπως κάτι έχει κουμπώσει λάθος. 

Βάλε και ένα λινκ να δούμε ποια όσμωση είναι 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, εντέλει φταίει η πίεση του νερού γιατί είναι γεώτρηση και δίνει 2 bar τη στιγμή που χρειάζονται τουλάχιστον 3-4. Θα το λύσω με κάποια αντλία.

πριν 13 ώρες, το μέλος Fani3 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, εντέλει φταίει η πίεση του νερού γιατί είναι γεώτρηση και δίνει 2 bar τη στιγμή που χρειάζονται τουλάχιστον 3-4. Θα το λύσω με κάποια αντλία.

Δεν ειναι αυτο. Το βρωμικο νερο πρεπει να φεύγει σε μεγαλη ποσοτητα παντα (εχεις- δεν εχεις καλη πιεση). Και αν δεν εχει καλη πιεση, απλα σταζει σταγονα σταγονα απο σωληνάκι , που βγαζει το καθαρο νερο.

Το νερό φεύγει όντως σε μεγάλη ποσότητα αλλά από την έξοδο που θα έπρεπε να βγαίνει το καθαρό. Κι από την έξοδο του βρώμικου τίποτα. Τι να φταίει άραγε? Σκέφτομαι πριν αγοράσω αντλία να δοκιμάσω με ένα καλύτερο ρακόρ ώστε να μη χάνω καθόλου νερό από εκεί και μειώνεται η πίεση. Με αυτό που έχω αυτή τη στιγμή χάνεται περίπου το μισό νερο

On 8/3/2025 at 4:59 ΜΜ, το μέλος Fani3 έγραψε:

Το νερό φεύγει όντως σε μεγάλη ποσότητα αλλά από την έξοδο που θα έπρεπε να βγαίνει το καθαρό. Κι από την έξοδο του βρώμικου τίποτα. Τι να φταίει άραγε? Σκέφτομαι πριν αγοράσω αντλία να δοκιμάσω με ένα καλύτερο ρακόρ ώστε να μη χάνω καθόλου νερό από εκεί και μειώνεται η πίεση. Με αυτό που έχω αυτή τη στιγμή χάνεται περίπου το μισό νερο

Βγαλε φωτογραφιες. να φαινεται καλα ποιο φιλτρο παει πριν, ποιο μετα , να φαινονται και τα δυο σωληνακια εξόδου. 

Και ειναι φυσιολογικο να πεταει 2/3 του νερου και παραπανω στην αποχετευση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...