Jake 22 Μαρτίου Author #26 Share 22 Μαρτίου πριν 4 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: To φαρμακο δεν επαναφερει τα πτερυγια. Θα επανερθουν απο μόνα τους, αρκει να προσεχεις το ψαρι. Θελει χρόνο. Κάνε πιο συχνες αλλαγες νερου και μην "πειράζεις" τον βυθο. Έγινε κατάλαβα ευχαριστώ. Το ψάρι βέβαια είναι υπό διαδικασία θεραπείας ακόμα αλλά αν εξακολουθήσει να θέλει να μένει κατά κύριο λόγο κρυμμένο, υπάρχει περίπτωση να έχει και κάτι άλλο? Ή είναι λογικό δεδομένου ότι θα αναρρώνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 22 Μαρτίου #27 Share 22 Μαρτίου Kανε μετρησεις καθε μερα για αμμωνια οσο κάνεις την θεραπεια και για ακομα μια εβδομαδα μετα. Αν ολα καλα, σιγα σιγα θα επανέρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαρτίου #28 Share 22 Μαρτίου On 21/3/2025 at 6:47 ΜΜ, το μέλος Jake έγραψε: Έχω ξεκινήσει 2ο κύκλο θεραπείας είμαι στη 2η μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω κάτι για την ανάκαμψη των πτερυγίων του? Για να επανέλθουν από αυτά τα "κοψίματα"? Το φάρμακο δηλαδή επαναφέρει και τα πτερύγια ή αυτό αν είναι να συμβεί θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα? Αν θέλεις μπορείς να το βοηθήσεις με αντιχλωριο με κολλοειδή όπως αυτό της tetra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake 27 Μαρτίου Author #29 Share 27 Μαρτίου (edited) On 22/3/2025 at 9:00 ΜΜ, το μέλος Sturm έγραψε: Αν θέλεις μπορείς να το βοηθήσεις με αντιχλωριο με κολλοειδή όπως αυτό της tetra! Ααα ωραία θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου - Jake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake 27 Μαρτίου Author #30 Share 27 Μαρτίου On 22/3/2025 at 8:56 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: Kανε μετρησεις καθε μερα για αμμωνια οσο κάνεις την θεραπεια και για ακομα μια εβδομαδα μετα. Αν ολα καλα, σιγα σιγα θα επανέρθει. Τέλεια ευχαριστώ πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Σάββατο στις 05:38 μμ Author #31 Share Σάββατο στις 05:38 μμ Στα τελευταία νέα το ψαράκι ξαφνικά ενώ ήταν καλύτερα και δεν κρύβεται πλέον ξαφνικά παρατήρησα μια πάλι υποτονική συμπεριφορά και έχει αναπτύξει μια σαν λευκή φουσκάλα πίσω από το ένα μάτι. Γενικά διατηρώ τη ποιότητα του νερού σε καλά επίπεδα αρκετά συχνά. Δεν περίμενα να αναπτύξει κάτι τώρα, ξέρουμε τι μπορεί να είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi Σάββατο στις 08:01 μμ #32 Share Σάββατο στις 08:01 μμ Καλησπέρα αδερφέ μου, καλό θά ήταν μια γενεά αλλαγή νερού , αντιχλώριο με αλόη κάθε μέρα για 4 μέρες , και άν δεν τρώει βιταμίνες στο νερό και Omnipur . Εκτός βέβαια αν ο κύριος έχει απλά γεράσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Δευτέρα στις 11:36 πμ Author #33 Share Δευτέρα στις 11:36 πμ On 29/3/2025 at 10:01 ΜΜ, το μέλος Greg multi έγραψε: Καλησπέρα αδερφέ μου, καλό θά ήταν μια γενεά αλλαγή νερού , αντιχλώριο με αλόη κάθε μέρα για 4 μέρες , και άν δεν τρώει βιταμίνες στο νερό και Omnipur . Εκτός βέβαια αν ο κύριος έχει απλά γεράσει. Αρχικά ευχαριστώ πολύ γενικά τρώει με όρεξη και ύστερα από τη θεραπεία για το fin rot φαινόταν καλύτερα αλλά παρατήρησα αυτή τη φουσκάλα πίσω από το μάτι και πεσμένη συμπεριφορά ξανά του ρίχνω βιταμίνες γενικά στο νερό του. Θα είναι οκέι να του εφαρμόσω νέα θεραπεία τόσο σύντομα από τη προηγούμενη; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Τρίτη στις 09:08 μμ #34 Share Τρίτη στις 09:08 μμ On 31/3/2025 at 2:36 ΜΜ, το μέλος Jake έγραψε: παρατήρησα αυτή τη φουσκάλα πίσω από το μάτι και πεσμένη συμπεριφορά ξανά Βγαλε φωτο και κανε ξανα μετρησεις νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi πριν 23 ώρες #35 Share πριν 23 ώρες On 31/3/2025 at 2:36 ΜΜ, το μέλος Jake έγραψε: Αρχικά ευχαριστώ πολύ γενικά τρώει με όρεξη και ύστερα από τη θεραπεία για το fin rot φαινόταν καλύτερα αλλά παρατήρησα αυτή τη φουσκάλα πίσω από το μάτι και πεσμένη συμπεριφορά ξανά του ρίχνω βιταμίνες γενικά στο νερό του. Θα είναι οκέι να του εφαρμόσω νέα θεραπεία τόσο σύντομα από τη προηγούμενη; Η άποψη μου είναι ότι αν βλέπεις ότι αυτά που κάνεις λειτουργούν τότε νά μήν αλλάξεις θεραπεία , πάντως τό ότι τρώει με όρεξη είναι κάτι πολύ θετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake πριν 19 ώρες Author #36 Share πριν 19 ώρες πριν 4 ώρες, το μέλος Greg multi έγραψε: Η άποψη μου είναι ότι αν βλέπεις ότι αυτά που κάνεις λειτουργούν τότε νά μήν αλλάξεις θεραπεία , πάντως τό ότι τρώει με όρεξη είναι κάτι πολύ θετικό. Δυστυχώς το ψαράκι δεν τα κατάφερε… από όταν εντόπισα τη φουσκάλα πίσω από το μάτι που σας είπα την επόμενη έτρωγε με το Ζόρι ήδη μέτρησα και βρήκα αμμωνία και δε κατάλαβα το γιατί. Ερευνώντας είδα ότι ίσως η αμμωνία οφείλεται στη μεγάλη αλλαγή νερού από το φάρμακο, δεν ξέρω αν στέκει όλο αυτό. σημερα νωρίς το πρωί ζούσε αλλά όταν το βρήκα πριν λίγο ήταν λες και είχε σπάσει το κεφάλι όσο υπερβολικό και αν ακούγεται και είχε χάσει εμφανώς το χρωμα το ανσιστρους δεν έχει επηρεαστεί από κάτι πάντως. Γενικά σαε ευχαριστώ πολύ για πίκρα τις συμβουλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος