florasl Δευτέρα στις 09:02 μμ #1 Share Δευτέρα στις 09:02 μμ Συνάδελφοι θα ήθελα τα φώτα όποιου μπορεί να ξέρει Είναι εδώ και 3-4 μέρες που τα ψάρια είχαν κρυφτεί στο πισω μέρος του ενυδρείου. Λέω οκ μπορεί να στεσαριστικαν από κάτι . Και σήμερα έχω χάσει 3 μέσα σε 6 ώρες Να πω εδώ ότι σε παραμέτρους νερού αρμονία νιτριτη νιτρικά είναι 0-0-20 8.3 ph 9 kh Τι άλλο μπορεί να έχει γίνει θερμοκρασία είμαι 27 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco Δευτέρα στις 09:41 μμ #2 Share Δευτέρα στις 09:41 μμ Καλησπέρα. Χωρίς κάποιες βασικές πληροφορίες, δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει. Κάνε copy paste και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Λίγα λόγια για το πρόβλημα που παρατηρείτε. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): - Ψάρια (είδη και αριθμός): - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού: - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ): - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok Τρίτη στις 03:01 πμ #3 Share Τρίτη στις 03:01 πμ Καλημέρα, Νεα εισαγωγή σε οτιδήποτε βρεγμένο εχεις κανει προσφατα? Καραντίνα εχουν περάσει τα ζωντανα? Φωτογραφία βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florasl Τρίτη στις 08:32 πμ Author #4 Share Τρίτη στις 08:32 πμ Δεν έχει μπει κάτι εδώ και 2 μήνες και ήταν όλα ζωηρά και με χρώμα .ξαφνικά πριν 3-4 μέρες και ενώ το ενυδρείο τρέχει 6 μήνες όλα τα ψάρια κρύφτηκαν ακόμα και τα clown και από εχθές έχω 3 νεκρά από τα 5 που είχα έχει επιζήσει με αποχρωματισμό το tank και το ένα clown . Όλες οι παράμετροι δείχνουν σωστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florasl Τρίτη στις 08:39 πμ Author #5 Share Τρίτη στις 08:39 πμ Να προσθέσω ότι Κοραλία cleaner mithrax snails και ένα αστέρια που έχω είναι όλα μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Τετάρτη στις 02:47 μμ #6 Share Τετάρτη στις 02:47 μμ On 18/2/2025 at 10:32 ΠΜ, το μέλος florasl έγραψε: όλα τα ψάρια κρύφτηκαν ακόμα και τα clown μοιαζει με αμμωνια spike. Τα ψαρια μηπως εκαναν και κυκλικες κινησεις? Αμμωνια με τη μετρας? Μετρησες την ιδια μερα, που κρύφτηκαν? Μετρησε ξανα. Και καλου κακου ριξε ammo lock, ammo stop seachem prime 4απλη δοση. Και βγαλε καθαρες φωτο με λευκο φως. Με μπλε δεν φαινεται τιποτα. Αν δεν ηταν αμμωνια (επειδή δεν ψοφησε η γαριδα), μπορει να ειναι velvet. Mονο απ αυτο ψοφανε 2-2..... Τα υπολοιπα ψαρια πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος