Basilis1995 9 Φεβρουαρίου #1 Share 9 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας. Έχω 2 μέρες μια Γκαπινα που δεν την βλέπω πολύ ορεξατη...αυτή έχει κοντά 2μιση μήνες που εχει φουσκωμένο κοιλίτσα αλλά δεν ξέρω εάν είναι έγκυος η όχι..Το καλό είναι πάντως ότι όταν πέφτει τροφουλα πάει και τρώει... Ελπίζω να έρθουν μωράκια και να μην είναι κάτι κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 9 Φεβρουαρίου #2 Share 9 Φεβρουαρίου (edited) φουσκωμένη κοιλιά μπορεί είναι για διάφορους λόγους, και η εγκυμοσύνη είναι μια πιθανότητα, ειδικά αν είναι περίπου 2,5 μηνών. Αν είναι έγκυος παρατηρήσε την κοιλιά της θα μεγαλώνει σταδιακά και θα γίνεται πιο στρογγυλή. Μπορεί να εμφανιστεί μια σκούρα κηλίδα κοντά στην ουρά της, που ονομάζεται "κηλίδα εγκυμοσύνης". Οι έγκυες γκάπυ μπορεί να γίνουν πιο ήρεμες και να κρύβονται περισσότερο Η κύηση των γκάπυ διαρκεί περίπου 21-30 ημέρες Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την φωτογραφία 🙂 Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Φεβρουαρίου #3 Share 9 Φεβρουαρίου τετραγωνισμένη κοιλια εχουν πριν να γεννησουν. Ετοιμασου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 15 Φεβρουαρίου Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου Kαλημερα σας η Γκαπινα μου έχει τώρα 2 μέρες που είναι κάτω στο πυθμένα ανεβαίνει που και που αλλά την περισσότερη ώρα είναι κάτω. Ταλαιπωρείται μήπως από την εγκυμοσύνη η είναι τίποτε άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 16 Φεβρουαρίου Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου Δυστηχως την έχασα 😔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis Κυριακή στις 10:33 μμ #6 Share Κυριακή στις 10:33 μμ Τι πιστεύεις ότι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 Κυριακή στις 11:06 μμ Author #7 Share Κυριακή στις 11:06 μμ Δεν ξέρω..μάλλον δεν ήταν έγκυος και είχε τίποτε άλλο; 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Δευτέρα στις 02:52 μμ #8 Share Δευτέρα στις 02:52 μμ πριν 15 ώρες, το μέλος Basilis1995 έγραψε: Δεν ξέρω..μάλλον δεν ήταν έγκυος και είχε τίποτε άλλο; 🤔 Οτι ηταν, ήταν. Τωρα το τι πηγε λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος