Jump to content

Κόκκινη γαρίδα σε περίεργη στάση και αυγά κάτω απο Ανούμπια

Recommended Posts

Καλησπέρα!
Σήμερα εντόπισα την μια και μοναδική γαρίδα που έχω στο ενυδρείο σε περίεργη στάση (γιογιό 😁), ύστερα απο 3 περίπου μήνες διαμονής της μέσα σε αυτό, και βρήκα κάτω απο τα φύλλα της ανούμπιας μερικά "αυγά" (έτσι φαίνονται τουλάχιστον) που συγκρατούνταν απο ένα μικροσκοπικό πλέγμα.
Να σημειώσω οτι στο ενυδρείο έχουν εμφανιστεί αρκετά σαλιγκάρια που κάνουν δουλειά με την άλγη και τα κατακάθια του βυθού αλλα μάλλον θα χρειαστούν να τα "αραιώσω με συνοπτικές διαδικασίες" τις επόμενες ημέρες, λόγω ιχθυοφόρτωσης του 60lt ενυδρείου που έχω, υπολογίζοντας οτι έχω και  6-7 γεννητούρια απο τα Πλάτυς.

Οι φώτος δεν είναι και οι ότι καλύτερες καθώς ήθελα να τσακώσω την γαρίδα στα πράσα, αλλα θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας εάν έχετε κάποια ιδέα το τί μπορεί να είναι τα μικροσκοπικά μπιλάκια κάτω απο την ανούμπια. Να τα ξεπατώσω στην επόμενη αλλαγή νερού που θα γίνει σε 5 ημέρες με την υποψία οτι είναι αυγά απο τα σαλιγκάρια που θα μου κάνουν πάρτυ ή να τα αφήσω με πιθανή ένδειξη οτι η γαρίδα μου έγινε μαμά;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

20250205_002838.jpg

20250205_002946.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...