Jump to content

Recommended Posts

Έχω έναν χελώνο 8 ετών . Πρόσφατα πρόσθεσα Αυτό Αυτό . Το φίλτρο έχει ένα σωληνάκι που δεν ξέρω πως μπαίνει .  Άμα ξέρεις κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ . Τον ταΐζω 3 -5 stick την ημέρα ! Από την διατροφή του Βέβαια δεν λείπουν και τα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο , μαϊντανός, αυγό , αγγούρι & ντομάτα 🍅 ) Έχω παρηγγείλει Αυτό Αυτό από το shein ( πλατφόρμα το large ) Τα χαλίκια είναι από το praktiker Κάνω αλλαγές κάθε Σάββατο . Από Τροφή αυτήν . Όσες ιδέες και διορθώσεις δέκτες ! 🤠. Ευχαριστώ (προκαταβολικά)

IMG_20250202_145303.jpg

IMG_20250202_145256.jpg

IMG_20250202_145249.jpg

17385019179746355492872841360021.jpg

Καταρχάς το ζωντανό πόσο καιρό το έχεις εκεί; Τα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης δεν είναι ενυδρεία και ούτε προορίζονται για τέτοια χρήση. Είναι προσωρινές λύσεις σε επείγουσες καταστάσεις. Αυτό που βλέπω κατά την γνώμη μου είναι... (εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα θα το γράψω) α-πα-ρά-δε-κτο!!!! Η χελώνα δεν έχει χώρο όχι απλά να κολυμπήσει, αλλά ούτε να κινηθεί καλά καλά. Επίσης αυτόν τον κουβά εκεί στο κέντρο για "εξέδρα" τον έχεις; Και άντε να πεις ότι ναι, είναι εξέδρα (λέμε τώρα) που θα πρέπει να αναπαύεται η χελώνα και να στεγνώνει. Πως ακριβώς θα στεγνώσει το ζωντανό αφού ο κουβάς είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού; Και ο ειδικός φωτισμός που πρέπει να υπάρχει και εδώ λάμπει δια της απουσίας του; Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αλλά όταν είναι να διαχειριστούμε ζωές (έστω ψάρια και χελώνες που κάποιος μπορεί να τα θεωρεί "αναλώσιμα"), θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Εγώ εδώ δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα από αυτά. Επειδή οι λιγοστές γνώσεις μου στις χελώνες εξαντλούνται σε αυτό το σημείο, τα υπόλοιπα ας τα γράψουν τα παιδιά που ασχολούνται με αυτές...

Έγινε επεξεργασία - ChrisEco

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...