Νίκος Κέμος πριν 16 ώρες Author #26 Share πριν 16 ώρες πριν 3 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Δεν χρειαζοταν να παρεις άλλο ενα φιλτρο. Κακο δεν κάνει, βεβαια. Ενα εξωτερικο φιλτρο ειναι οτι πρεπει για το ενυδρειο σου Υπήρχε αυτό το φίλτρο μαζί με το ενυδρείο στην αγορά..Τώρα όταν πάρω εξωτερικό,μεταφέρω απλά το βιολογικό από το παλιό στο νέο φίλτρο?Είμαι ανάμεσα σε Fluval FL 107 η Oase Filtosmart 200...Προτείνετε κάποιο από αυτά η κάποιο άλλο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 14 ώρες #27 Share πριν 14 ώρες πριν 2 ώρες, το μέλος Νίκος Κέμος έγραψε: Είμαι ανάμεσα σε Fluval FL 107 η Oase Filtosmart 200...Προτείνετε κάποιο από αυτά η κάποιο άλλο? Fluval - μ αρεσει πιο πολυ. Ειχα και ενα Dophin astro 2212, που ηταν σκυλι και αθόρυβο. Μερικες φορες και τα κινεζικα βγαινουν πολυ καλα...... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco πριν 13 ώρες #28 Share πριν 13 ώρες Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Fluval - μ αρεσει πιο πολυ. Ειχα και ενα Dophin astro 2212, που ηταν σκυλι και αθόρυβο. Μερικες φορες και τα κινεζικα βγαινουν πολυ καλα...... Συντάσσομαι για Dophin. Είναι σκυλάκια και vfm. Αν επιλέξεις Fluval, γνώμη μου είναι να πας στο 207. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Κέμος πριν 31 λεπτά Author #29 Share πριν 31 λεπτά πριν 12 ώρες, το μέλος ChrisEco έγραψε: Συντάσσομαι για Dophin. Είναι σκυλάκια και vfm. Αν επιλέξεις Fluval, γνώμη μου είναι να πας στο 207. Καλημέρα! Όποιο και να επιλέξω θα χρειαστεί να αγοράσω κάτι έξτρα?Δηλαδή κάτι σε σωλήνες, μηχανική-βιολογικη φιλτρανση?Τώρα έχω το βιολογικό που ήταν μέσα στο aquael turbo 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος