Gregor21 πριν 14 ώρες #1 Share πριν 14 ώρες Καλησπέρα σας παιδιά έχω ένα ενυδρείο 120χ60χ60 και θέλω λίγο έως πολύ βοήθεια για να φτιάξω τα φώτα μου έχω δύο φωτιστικά της maxspect και δεν μπορώ να βρω ανάπτυξη στα κοράλλια μου και επίσης εκεί που είχαν αρχίσει να φουντώνουν τώρα δεν μου ανοίγουν καν ή μπορεί να ανοίγουν λίγο και μετά να κλείνουν πάλι απο κοράλλια έχω δεν έχω ένα μια Xenia , poly star , euphyllia, Duncanopsammia Axifugaσε η μετρήσεις μου Ca=480 Kh=8 Mg=1330 Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 3 ώρες #2 Share πριν 3 ώρες (edited) Oι άλλες μετρησεις που ειναι? Kaι πες με τι μετρας. Salinity? NO3? PO4? Κυκλοφορητες πόσοι, τι μαρκα και με ποια ενταση δουλευουν? Πες πως ειναι ρυθμισμενα τα φωτιστικα. Δεν φταιει το φως, φταινε οι μετρησεις σου. Έγινε επεξεργασία πριν 3 ώρες - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 3 ώρες #3 Share πριν 3 ώρες Εχεις ριξει καποιο φαρμακο στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor21 πριν 2 ώρες Author #4 Share πριν 2 ώρες πριν 16 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Εχεις ριξει καποιο φαρμακο στο ενυδρειο? Το μόνο φάρμακο που έχω ρίξει είναι το esha oodinex γιατί είχα ένα θέμα με τα ψάρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor21 πριν 2 ώρες Author #5 Share πριν 2 ώρες πριν 19 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Oι άλλες μετρησεις που ειναι? Kaι πες με τι μετρας. Salinity? NO3? PO4? Κυκλοφορητες πόσοι, τι μαρκα και με ποια ενταση δουλευουν? Πες πως ειναι ρυθμισμενα τα φωτιστικα. Δεν φταιει το φως, φταινε οι μετρησεις σου. Καλησπέρα σου αλατοτιτα έχω 1025 No3 έχω 5 φωσφορικά έχω 60ppb Κυκλοφορητές έχω δύο της maxspect το gyre 300 και το δουλεύουω στο 50% τα φωτα μου είναι ρυθμισμένα 11 με 8 το βράδυ και τα δουλεύω τα μπλε στο 100% πράσινο και κόκκινο στο 0% και το άσπρο στο 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος