Losbi Δευτέρα στις 06:32 μμ #1 Share Δευτέρα στις 06:32 μμ Καλησπέρα παιδιά γιατί ο καρχαρίας μου ξαπλώνει έτσι ; Ζωντανός είναι άμα τον ακουμπήσω θα εκτιναχτεί σαν τρελομπαλα. Ενυδρειο 80L με 2 άγγελοψαρα και ένα καρχαρία (pangasius) με θερμοστάτη στους 26-28 βαθμούς το νερό και φίλτρο ενεργού άνθρακα. Εχει μια εβδομάδα που τα πήρα αλλά χθες και σήμερα συμπεριφέρεται έτσι. Θέλω βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco Δευτέρα στις 07:13 μμ #2 Share Δευτέρα στις 07:13 μμ Καλησπέρα. Καταρχάς τα ψάρια αυτά δεν μπαίνουν σε 80αρι ενυδρείο. Δες τα προφίλ του εδώ: Πέρα από αυτά, το ενυδρείο σου είναι στρωμένο; Τι φίλτρο έχεις; Μόνο άνθρακα έχεις μέσα; Επίσης η θερμοκρασία γιατί κυμαίνεται 26-28 βαθμούς; Μετρήσεις αμμωνία και νιτρώδη ιδίως και νιτρικά έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 18 ώρες #3 Share πριν 18 ώρες πριν 16 ώρες, το μέλος Losbi έγραψε: Εχει μια εβδομάδα που τα πήρα αλλά χθες και σήμερα συμπεριφέρεται έτσι. Θέλω βοήθεια Όπως καταλαβα, το ενυδρειο τρεχει μονο 2 εβδομαδες..... Αν ειναι ετσι, δεν ειναι ακομα καταλληλο για τα ζωντανα. Εχεις αμμωνια στο νερο - ειναι δηλητηριο για τα ψαρια σου. Κανε άμεσα μια μεγαλη αλλαγη νερου στο ενυδρειο, τουλαχιστον 50-60%. Στο νερο αλλαγης βαζεις αντιχλωριο και προσεχεις να ειναι ιδιας θερμοκρασιας με νερο ενυδρειου. Την θερμοκρασια κατεβασε στους 24 βαθμους. Αν δεν εχεις θερμομετρο στο ενυδρειο, βαλε! Παρε seachem prime και ριξε στο ενυδρειο 4πλασια δοση απο την κανονικη για τα λιτρα σου για να δεσμεύεις την αμμωνια στο νερο. Οταν θα κανεις ολα αυτα διαβασε εδω- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος