Τεμπέλικο Χέλι πριν 18 ώρες #1 Share πριν 18 ώρες Καλημέρα. Μένω Κόρινθο και επειδή το νερό είναι ακατάλληλο και ούτε καν το πίνουμε, αλλά και σε μετρήσεις που κάνω είναι συνέχεια τo ph 8,5, αποφάσισα να κάνω αλλαγή νερού με νερό από γεώτρηση που έχω στο χωριό. Γέμισα εάν δοχείο 20L , αλλά λόγω τον τελευταίων βροχών είναι ελάχιστα καφέ, το έχω αφήσει 24ωρες με ανοιχτό καπάκι. Ελπίζω να μη επηρεαστούν τα φυτά και τα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K πριν 18 ώρες #2 Share πριν 18 ώρες Καλημέρα Υπάρχουν μετρήσεις για το νερό της γεώτρησης? Μου φαίνεται λίγο επίφοβο όλο αυτό. Ένα καλό σενάριο θα ήταν να έχει απλά αυξημένα νιτρικά ή σκληρότητες. Κακά σενάρια υπάρχουν διάφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τεμπέλικο Χέλι πριν 17 ώρες Author #3 Share πριν 17 ώρες πριν 6 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Καλημέρα Υπάρχουν μετρήσεις για το νερό της γεώτρησης? Μου φαίνεται λίγο επίφοβο όλο αυτό. Ένα καλό σενάριο θα ήταν να έχει απλά αυξημένα νιτρικά ή σκληρότητες. Κακά σενάρια υπάρχουν διάφορα. Θα κάνω μια μέτρηση το απόγευμα και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok πριν 14 ώρες #4 Share πριν 14 ώρες Πριν το βαλεις σε ενυδρειο θα το εστελνα για icp test, μπορει να εχει βαρεα μεταλα ή χαλκο... θανατηφόρα για την υδρόβια ζωή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος