panos nts 15 Ιανουαρίου #1 Share 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! Τι θα λέγατε να οργανωθούμε λίγο για να κάνουμε μια συνάντηση με την νέα χρονιά?? Προτείνω αν θέλετε να δούμε τα επόμενα ΣΚ μέχρι και τον Φεβρουάριο. Σάββατο 18/1 ή 25/1 ή 1/2 ??? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιανουαρίου #2 Share 16 Ιανουαρίου πριν 20 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! Τι θα λέγατε να οργανωθούμε λίγο για να κάνουμε μια συνάντηση με την νέα χρονιά?? Προτείνω αν θέλετε να δούμε τα επόμενα ΣΚ μέχρι και τον Φεβρουάριο. Σάββατο 18/1 ή 25/1 ή 1/2 ??? Ωραία ιδεα Πανο ...για να βλεπω συμμετοχες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ Πέμπτη στις 10:39 μμ #3 Share Πέμπτη στις 10:39 μμ πριν 23 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! Τι θα λέγατε να οργανωθούμε λίγο για να κάνουμε μια συνάντηση με την νέα χρονιά?? Προτείνω αν θέλετε να δούμε τα επόμενα ΣΚ μέχρι και τον Φεβρουάριο. Σάββατο 18/1 ή 25/1 ή 1/2 ??? Γεια σου Πανο!!!! Μπράβο!!! Αν μπορείτε για 1/2 για μένα θα ήταν καλύτερα! Γιατί 18 και 25 θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης δυστυχώς! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos Παρασκευή στις 02:31 πμ #4 Share Παρασκευή στις 02:31 πμ (edited) https://ariumfestival.com/ Να συνδυαστεί με το παραπάνω για να είμαστε πολλοί όπως πέρσι. Έγινε επεξεργασία Παρασκευή στις 02:31 πμ - marinos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ Δευτέρα στις 08:12 μμ #5 Share Δευτέρα στις 08:12 μμ Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος χθες στις 05:57 μμ #6 Share χθες στις 05:57 μμ και εγώ είμαι της άποψης να συνδυαστεί με το arium 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος