Nick Stefanidis πριν 22 ώρες #1 Share πριν 22 ώρες Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά καλή χρονιά με τελεια ομορφα ενυδρεία θα ήθελα να ρωτήσω το εξής πλέον σε ενυδρείο 200 λίτρα έχει μέσα 6 color widow tetra 1 pleco ansistus θα μπορόυσα να μπούν αυτά τα ψαράκια τις φωτό ? απο ότι με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης τους είνα γατοψαράκια . επίσης θα μπορούσα να ρίξω μέσα γαριδες έγχρωμες μέσα στο ίδιο ενυδρείο ? Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldebaran πριν 22 ώρες #2 Share πριν 22 ώρες Καλησπέρα ,μοιάζουν για corydoras trilineatus στην φωτογραφία. Τα συγκεκριμένα ψάρια μπαίνουν καλύτερα σε κοπαδάκια άνω των 6 ατόμων. Τι PH έχεις στο ενυδρείο ; Επίσης τι φίλτρο χρησιμοποιείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Stefanidis πριν 21 ώρες Author #3 Share πριν 21 ώρες 14 minutes ago, Aldebaran said: Καλησπέρα ,μοιάζουν για corydoras trilineatus στην φωτογραφία. Τα συγκεκριμένα ψάρια μπαίνουν καλύτερα σε κοπαδάκια άνω των 6 ατόμων. Τι PH έχεις στο ενυδρείο ; Επίσης τι φίλτρο χρησιμοποιείς ; καλησπερα για το ειδος σωστά . το ph ειναιι 6,5 . Για το φίλτρο χρησιμοποιώ fluval 306 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Stefanidis πριν 21 ώρες Author #4 Share πριν 21 ώρες Just now, Nick Stefanidis said: καλησπερα για το ειδος σωστά . το ph ειναιι 6,5 . Για το φίλτρο χρησιμοποιώ fluval 306 απλα δεν γνωρίζω αν μπορεί να συνυπάρξουν με την δική μου ψαροσυνθεση αυτα και γαριδες επίσης διαβασα οτι θελουν να υπάρχει κάπου μεσα στο ενυδρειο λευκη χαλαζιακη αμμο για παιχνιδι και ευρεση τροφης ! ισχ'υει αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis πριν 21 ώρες #5 Share πριν 21 ώρες (edited) Ναι μπορούν να είναι μαζί αλλά αυτό που είπε και ο @Aldebaran καλό είναι να μπουν σε κοπαδακι. Ναι σωστά θέλει άμμο γιατι συνέχεια σκάβουν και ψάχνουν φαγητό, αν έχει πετραδάκια κάτω τραυματιζουν τα μουστάκια τους. Για της γαρίδες δεν είμαι σίγουρος μπορεί να γίνουν και τροφή για τα color widow tetra αν δεν έχει και κρυψώνες για της γαρίδες. Αλλά έχω δει ενυδρεία να τα έχουν μαζί. Έγινε επεξεργασία πριν 20 ώρες - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Stefanidis πριν 20 ώρες Author #6 Share πριν 20 ώρες 41 minutes ago, Taxiarchis said: Ναι μπορούν να είναι μαζί άλλο αυτό που είπε και ο @Aldebaran καλό είναι να μπουν σε κοπαδακι. Ναι σωστά θέλει άμμο γιατι συνέχεια σκάβουν και ψάχνουν φαγητό, αν έχει πετραδάκια κάτω τραυματιζουν τα μουστάκια τους. Για της γαρίδες δεν είμαι σίγουρος μπορεί να γίνουν και τροφή για τα color widow tetra αν δεν έχει και κρυψώνες για της γαρίδες. Αλλά έχω δει ενυδρεία να τα έχουν μαζί. Ευχαριστω και για την δική σας απάντηση κάτω έχω πετράδι στρογγυλοποιημενο οχι αγριο κοκομετριας 6-8 mm\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldebaran πριν 18 ώρες #7 Share πριν 18 ώρες Το συγκεκριμένο είδος χρειάζεται την άμμο προκειμένου να ψάχνει την τροφή του εκεί. Είναι μια από τις συμπεριφορές τους που είναι κρίμα να μην μπορούν να τις βγάλουν στο ενυδρείο. Παρολαυτα αν δεν έχει αιχμές δεν θα τραυματίσει τουλάχιστον τα μουστάκια τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo πριν 15 ώρες #8 Share πριν 15 ώρες πριν 6 ώρες, το μέλος Nick Stefanidis έγραψε: απλα δεν γνωρίζω αν μπορεί να συνυπάρξουν με την δική μου ψαροσυνθεση αυτα και γαριδες γαριδες, αν εννοεις neocaridina, οχι. θα γινουν τροφη για τα τετρα ή θα κρυβονται και δεν θα τις βλεπεις. Αν θελεις γαριδες, παρε τις αμανο, οι θηλυκες φτανουν 7 εκ, το θεμα ειναι, οτι δεν εχουν ομορφο χρωμα. Βοηθουν πολυ με τις αλγες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος