Taxiarchis χθες στις 10:07 πμ #26 Share χθες στις 10:07 πμ (edited) πριν 14 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Τωρα μαλιστα. το θεμα ειναι, οτι αν ανεβασεις την θερμοκρασια 26-27 και δεν ριχνεις ταυτοχρόνα φαρμακο και ηδη υπαρχει πχ ικ ή βελβετ στο ψαρι, βοηθαμε το παρασιτο και οχι το ψαρι. Και μην ξεχνάς από εσάς εδώ ξεκίνησα σαν το γατί βρεγμένο 🤣 δεν γυρίσανε τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι 🤣🤣🤣🤣 απλά με ότι ψάχνω και το εχω κάνει σε εμένα και έχει αποτέλεσμα προσπαθήσω να βοηθήσω με τα λίγα χρόνια που έχω στο χόμπι. Έγινε επεξεργασία χθες στις 10:07 πμ - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldebaran πριν 13 ώρες #27 Share πριν 13 ώρες Έχουμε κάποιο νέο από τα ψαράκια ; Γενικά η αύξηση θερμοκρασίας θα βοηθούσε στην αύξηση της όρεξης των ψαριών καθώς επιταχύνεται ο μεταβολισμός τους. Εννοείται πως η αύξηση της θερμοκρασίας θα έπρεπε να είναι σταδιακή και χωρίς να ξεπερνάει τα όρια που χρειάζεται το κάθε ψάρι (έχοντας εξασφαλίσει και καλή οξυγόνωση του νερού - πχ με καλή ανατάραξη της επιφάνειας ). Επίσης δεν ξέρουμε ακριβώς το είδος των corydoras ή των danio που έχεις. (άλλες θερμοκρασίες θα άντεχε ένα sterbai και άλλες ένα aeneus ) Σε γενικές γραμμές μέχρι 25 βαθμούς θα είσαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος