Haris Moustakas Παρασκευή στις 08:24 μμ #1 Share Παρασκευή στις 08:24 μμ Εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με 4 corydoras 5 danio και 3 widow tetra. Πριν 2 εβδομαδες προσεθεσα 2 tetra ακομα τα οποια ομως ακομα οταν πεταω τροφη δεν κανουν να πανε να φανε με τιποτα και γενικα ακομα δεν δειχνιουν να εχουνε προσαρμοστει στο κοπαδι πανε μονα τους. Υπαρχει περιπτωση να ειναι στρεσαρισμενα λογο της προσαρμογης? Φοβαμαι πως αν συνεχισουν ετσι σε καμια εβδομαδα θα μου φυγουνε, Εχει τυχει κατι αναλογο σε καποιον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldebaran Παρασκευή στις 11:33 μμ #2 Share Παρασκευή στις 11:33 μμ Καλησπέρα Είναι ενεργητικά τις υπόλοιπες ώρες ; Έχεις δοκιμάσει διάφορες τροφές ; Ίσως να έχουν συνηθίσει διαφορετικού τύπου τροφή. Έχεις πρόσφατες μετρήσεις νερού ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Moustakas πριν 19 ώρες Author #3 Share πριν 19 ώρες προσφατερς μετρησεις νερου εχω ναι. ειναι ολα οκ ιδιαιτερα ενεργητικα δεν ειναι γενικα οχι εχω δοκιμασει 2 ειδη τροφων μια που ειναι ψυλη και μια σκονη. Την ψυλη δεν την τρωει κανενα την σκονη την τρωει καμια φορτα μονο το 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis πριν 18 ώρες #4 Share πριν 18 ώρες (edited) Καλησπέρα, τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο? Όταν τα ταΐζεις βλέπεις κάποιο να κυνηγάει τα αλλα ψάρια? Έγινε επεξεργασία πριν 18 ώρες - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm πριν 13 ώρες #5 Share πριν 13 ώρες Ρίξε λίγο κατεψυγμένη. Αν δεν τρώνε κι αυτήν έχουνε θέμα! Αλλά για να ζούνε δύο βδομάδες, κάπου κάτι τσιμπολογανε! Γενικά το χεις κάνει λίγο ψαρόσουπα αλλά οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ πριν 7 ώρες #6 Share πριν 7 ώρες Γεια σου φίλε! Τα τετρά όπως και τα υπόλοιπα ψαράκια που έχεις είναι κοπάδοψαρα. Δηλαδή θέλει από 6 και πάνω να βάλεις στο ενυδρείο.. κατά τη γνώμη μου από 8-10 και πάνω…όταν έχεις μόνο 2 τετρά δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι στρεσαρισμένα…δεν ξέρω αν σε αυτό οφείλεται ότι δεν τρώνε.. αλλά δεν θα τα χαρεις ποτέ όσο δεν ζουν σε κοπάδι…🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος