leonalkalai Δευτέρα στις 10:42 πμ #1 Share Δευτέρα στις 10:42 πμ Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω ένα θηλυκό gappy που είναι φουσκωμένο πάνω από ένα μήνα. Έχει γεννήσει μερικές φορές αλλά τώρα έχει μείνει έτσι και έξω φαίνεται ότι είναι έγγυος αν και ανέβασα την θερμοκρασία 1-2 βαθμούς έχει μείνει έτσι. Το ψάρι είναι δραστήριο και κοινωνικό. Τρώει κανονικά και κολυμπάει χωρίς πρόβλημα. Το μοναδικό περίεργο που έχω προσέξει είναι ότι εξαφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και δεν έχω καταφέρει να βρω την κρυψώνα του. Ξέρει κανείς αν πρόκειται για κάποια ασθένεια ή είναι φυσιολογικό; Επειδή ο θερμοστάτης κολλάει κάποιες φορές υπάρχει κάποιος αξιόπιστος που να μην κολλάει και να έχει κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας έξω από το ενυδρείο; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο θερμόμετρο που να φαίνεται καθαρά η θερμοκρασία; Υπάρχει περίπτωση απλά να είναι χοντρό από το φαγητό; ΥΓ το ενυδρείο είναι στρωμένο και περιέχει πολλά gappys αρσενικά, θηλυκά και μικρά από γέννες και ένα pleco. Θερμοκρασία 26-27 Λίτρα 40 Έχει δύο πηγές οξυγόνου μια το φίλτρο και μια με αεραντλία και θερμοστάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Δευτέρα στις 06:32 μμ #2 Share Δευτέρα στις 06:32 μμ Μην στρεσσαρεις το ψαρι, μην το ψαχνεις, μην ανεβαζεις την θερμοκρασια. Οταν ερθει ο καιρος θα γεννησει. Και θα γεννησει συντομα. Μην αγχώνεσαι. Πόσα αρσενικα και πόσα θηλυκα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος