dano23 χθες στις 08:24 πμ #1 Share χθες στις 08:24 πμ καλησπέρα σε όλη την ομάδα... αφού η αποχή ήταν μεγάλη και μια ζωή την έχουμε είπα να ξαναμπώ στα αλάτια που μου έλειψαν αρκετά μπορώ να πω..δεν έπιασα το τζόκερ ούτε μου περισσεύουν λεφτά αλλά το μικρόβιο δεν φεύγει και η έλλειψη υγρού στοιχείου φέτος έφτασε σε οριακό σημείο... πάμε λοιπόν... είδα από ένα φιλαράκι έναν κύβο που ξεστησε για να στήσει ένα μεγαλύτερο και εκεί άρχισαν οι προβληματισμοί του στυλ ρε μπας και στήσω ένα ξανά όσο πιο οικονομικά γίνεται??τι έχω στο πατάρι,τι χρειάζομαι και πόσα μπορώ να διαθέσω για να ξεκινήσω..?? όπως καταλαβαίνετε η ζημιά είχε ήδη γίνει...για αρχή πήγα και πήρα ξύλα να φτιάξω την βάση του ενυδρείου μιας και είναι μικρό σχετικά... αγόρασα ότι χρειαζομουν που δεν είχα και τσουπ στησαμεεεεε... συγκεκριμένα έφτιαξα ένα έπιπλο 45x45x70.. από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε.. ΕΝΥΔΡΕΙΟ CUSTOM 45x45x45 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ MAXSPECT MJ L165 BLUE WAVEMAKER JEBAO RW4 SKIMMER DELTEC MCE300 STC 1000 ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ Ξεκίνησα με νεκρό βράχο τελείως, δοκίμασα για πρώτη φορά το τσιμεντακι της durostick το οποίο με εξέπληξε πολύ ευχάριστα,αραγωνιτη έβαλα αλλά όχι πολύ.. Το ενυδρείο τρέχει ήδη ένα μήνα με νερό, έκανε τον κύκλο του και μπήκαν ήδη οι πρώτοι κάτοικοι.. ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές ποστ... εδώ θα είμαστε να τα λέμε για την πορεία του... 2-3 φοτο και θα ακολουθήσουν κ άλλες... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander πριν 15 ώρες #2 Share πριν 15 ώρες Καλή αρχή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik πριν 14 ώρες #3 Share πριν 14 ώρες Καλη αρχη Γιώργο, ημουν σιγουρος,γιατι η αλμυρα δεν φεύγει ποτε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos πριν 13 ώρες #4 Share πριν 13 ώρες Καλό ξεκίνημα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Panakogloy πριν 13 ώρες #5 Share πριν 13 ώρες Καλή αρχή!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος