Jump to content

danonano reef again...😁😁😁

dano23

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλη την ομάδα... αφού η αποχή ήταν μεγάλη και μια ζωή την έχουμε είπα να ξαναμπώ στα αλάτια που μου έλειψαν αρκετά μπορώ να πω..δεν έπιασα το τζόκερ ούτε μου περισσεύουν λεφτά αλλά το μικρόβιο δεν φεύγει και η έλλειψη υγρού στοιχείου φέτος έφτασε σε οριακό σημείο... πάμε λοιπόν... είδα από ένα φιλαράκι έναν κύβο που ξεστησε για να στήσει ένα μεγαλύτερο και εκεί άρχισαν οι προβληματισμοί του στυλ ρε μπας και στήσω ένα ξανά όσο πιο οικονομικά γίνεται??τι έχω στο πατάρι,τι χρειάζομαι και πόσα μπορώ να διαθέσω για να ξεκινήσω..?? όπως καταλαβαίνετε η ζημιά είχε ήδη γίνει...για αρχή πήγα και πήρα ξύλα να φτιάξω την βάση του ενυδρείου μιας και είναι μικρό σχετικά... αγόρασα ότι χρειαζομουν που δεν είχα και τσουπ στησαμεεεεε...

συγκεκριμένα έφτιαξα ένα έπιπλο 45x45x70.. από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε..

ΕΝΥΔΡΕΙΟ CUSTOM 45x45x45

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ MAXSPECT MJ L165 BLUE

WAVEMAKER JEBAO RW4

SKIMMER DELTEC MCE300

STC 1000

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ

Ξεκίνησα με νεκρό βράχο τελείως, δοκίμασα για πρώτη φορά το τσιμεντακι της durostick το οποίο με εξέπληξε πολύ ευχάριστα,αραγωνιτη έβαλα αλλά όχι πολύ..

Το ενυδρείο τρέχει ήδη ένα μήνα με νερό, έκανε τον κύκλο του και μπήκαν ήδη οι πρώτοι κάτοικοι.. ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές ποστ... εδώ θα είμαστε να τα λέμε για την πορεία του... 2-3 φοτο και θα ακολουθήσουν κ άλλες...

IMG20241027201023.jpg

IMG20241103105221.jpg

IMG_20241103_105341.jpg

• Like 5
  • Agree 1

Καλή αρχή! 

• Like 1

Καλη αρχη Γιώργο, ημουν σιγουρος,γιατι η αλμυρα δεν φεύγει ποτε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...