Μαχητής χθες στις 02:24 μμ #1 Share χθες στις 02:24 μμ Καλησπέρα σε όλους έχω αυτό το ενυδρείο. Το είχα φυτεμένο ενώ πήγαινε καλά για 3 μήνες κλάδεμα κανονικά άρχισε να βγαίνει το υποστρωμα στο νερό! Το αρχίζω από την αρχή τι μου προτείνεται για υπόστρωμα , φυτά, διακόσμηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo χθες στις 04:46 μμ #2 Share χθες στις 04:46 μμ Καλησπερα Εξαρταται απο τον εξοπλισμο , που εχεις και τα φυτα, που σκεφτεσαι να βαλεις. Δηλ, αν εχεις μόνο τον βασικο εξοπλισμο, τοτε δεν χρειαζεται ειδικο υποστρωμα. Αρκει ενα απλο χαλικακι να βαλεις. Μπορις , βεβαια, να παρεις και soil, κακο δεν κανει. Πες πιο συγκεκριμενα το τι θελεις να φτιαξεις. Αν θελεις, ριξε μια ματια εδω- https://www.aquazone.gr/forums/topic/112774-βίντεο-και-φωτο-με-ιδέες-και-τρόπους-στησίματος-low-tech-ενυδρειων/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαχητής πριν 12 ώρες Author #3 Share πριν 12 ώρες (edited) Αυτό είχα φτιάξει και πήγαινε πολύ καλά για 3 μήνες μετά άρχισε να βγαίνει το υποστρωμα στο νερό και τα σαλιγκαρια ήταν τόσα πολλά που έκαναν επίθεση στα φυτά δεν έμεινε τίποτα. Επισεις το ξύλο νομίζω πως έβγαζε και αυτό κάτι σαν ροκανιδι. Sera Floredepot Υπόστρωμα Φυτών και κάλυψα με Χαλίκι Ενυδρείου Amtra Χαλαζιακό 10kg received_832386544655125.mp4 received_699524058130312.mp4 Έγινε επεξεργασία πριν 12 ώρες - Μαχητής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος