Popular Post Antonis K 15 Νοεμβρίου Popular Post #1 Share 15 Νοεμβρίου Το gourami σου δέχεται bullying από τα υπόλοιπα ψάρια κ είναι φοβικο? Τα comet κάνουν body shaming στο fancy χρυσόψαρο σου κ είναι νοχελικο? Το ζευγαράκι apistogramma είναι κοντά στο διαζύγιο? Οι δίσκοι σου έχουν υπερκινητικοτητα κ μετακινουνται πάνω από 10εκ την ώρα στο ενυδρείο? Το blue tank σου ειναι κακομαθημένο του κερατά κ δεν τρώει τίποτα? Για αυτά κ άλλα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ψάρια κ ταλαιπωρούν τους χομπιστες, η ομάδα του ΑΖ ολοκλήρωσε με επιτυχία ειδικό σεμινάριο ιχθυοψυχολογιας κ πλέον είναι σε θέση να αρχίσει τις συνεδρίες με τους ενδιαφερόμενους. Οι συνεδρίες διάρκειας μισής ώρας, γίνονται online, τοποθετώντας το κινητο/ταμπλετ στο display του ενυδρείου. Για καλύτερα αποτελέσματα η συνέδρια θα πρέπει να γίνεται στη μέση της φωτοπεριοδου κ πριν το τάισμα. Οι τιμές για τις συνεδρίες ποικίλουν ανάλογα το πρόβλημα* Περισσότερες πληροφορίες σε PM στους συντονιστές του ΑΖ *του χομπιστα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 15 Νοεμβρίου #2 Share 15 Νοεμβρίου Κλαιωωωωω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 15 Νοεμβρίου #3 Share 15 Νοεμβρίου Εμένα τα γκάπυ σήμερα σήκωσαν πανο με το σύνθημα... Ψωμί παιδεία ελευθερία...μου φαίνεται να τα εξορυξω στο ποταμο πιο παραπέρα που έχω εδω. Η θα τους ρίξω μέσα το χρυσόψαρο ("Παττακο") που εχω να τα τακτοποιήσει...🤪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 15 Νοεμβρίου #4 Share 15 Νοεμβρίου Αυτό με τους δισκους είναι απλά διαμάντι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Νοεμβρίου #5 Share 16 Νοεμβρίου Αχαχαχ κλαίω......εγώ αναλαμβάνω τα χρυσόψαρα! Αχαχαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Νοεμβρίου #6 Share 16 Νοεμβρίου 🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok 16 Νοεμβρίου #7 Share 16 Νοεμβρίου Γιατρέ μου... Έχω ένα wrasse που νομίζει ότι είναι clownfish και πάει μέσα στην ανεμώνη.. πόσες ώρες θεραπεία θα χρειαστεί? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 16 Νοεμβρίου Author #8 Share 16 Νοεμβρίου πριν 1 ώρα, το μέλος Magok έγραψε: Γιατρέ μου... Έχω ένα wrasse που νομίζει ότι είναι clownfish και πάει μέσα στην ανεμώνη.. πόσες ώρες θεραπεία θα χρειαστεί? Χμμμμ.... δύσκολη περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας. Θα χρειαστούν πολλές συνεδρίες. Ελπίζω να έχετε κ τα 2 νεφρά σας. 🤣🤣🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 16 Νοεμβρίου #9 Share 16 Νοεμβρίου Μία ώρα πριν, το μέλος Antonis K έγραψε: Χμμμμ.... δύσκολη περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας. Θα χρειαστούν πολλές συνεδρίες. Ελπίζω να έχετε κ τα 2 νεφρά σας. 🤣🤣🤣 Αντώνη δεν πειράζει αν δεν τα έχει. Δεχόμαστε και συκώτια 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magok 16 Νοεμβρίου #10 Share 16 Νοεμβρίου (edited) 8 hours ago, Antonis K said: Χμμμμ.... δύσκολη περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας. Θα χρειαστούν πολλές συνεδρίες. Ελπίζω να έχετε κ τα 2 νεφρά σας. 🤣🤣🤣 Ρε παιδιά τα έδωσα για να κάνω το ρεεφ... XD Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου - Magok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Νοεμβρίου #11 Share 16 Νοεμβρίου πριν 18 λεπτά, το μέλος Magok έγραψε: Ρε παιδιά τα έδωσα για να κάνω το ρεεφ... XD Βιαστηκες φίλε μου βιαστηκες.....ένα νεφρό έπρεπε να το έχεις καβατζα για τέτοιες περιπτώσεις 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Νοεμβρίου #12 Share 17 Νοεμβρίου On 16/11/2024 at 1:59 ΜΜ, το μέλος Antonis K έγραψε: Χμμμμ.... δύσκολη περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας. Θα χρειαστούν πολλές συνεδρίες. Ελπίζω να έχετε κ τα 2 νεφρά σας. 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος