Antonis K πριν 5 ώρες #1 Share πριν 5 ώρες Το gourami σου δέχεται bullying από τα υπόλοιπα ψάρια κ είναι φοβικο? Τα comet κάνουν body shaming στο fancy χρυσόψαρο σου κ είναι νοχελικο? Το ζευγαράκι apistogramma είναι κοντά στο διαζύγιο? Οι δίσκοι σου έχουν υπερκινητικοτητα κ μετακινουνται πάνω από 10εκ την ώρα στο ενυδρείο? Το blue tank σου ειναι κακομαθημένο του κερατά κ δεν τρώει τίποτα? Για αυτά κ άλλα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ψάρια κ ταλαιπωρούν τους χομπιστες, η ομάδα του ΑΖ ολοκλήρωσε με επιτυχία ειδικό σεμινάριο ιχθυοψυχολογιας κ πλέον είναι σε θέση να αρχίσει τις συνεδρίες με τους ενδιαφερόμενους. Οι συνεδρίες διάρκειας μισής ώρας, γίνονται online, τοποθετώντας το κινητο/ταμπλετ στο display του ενυδρείου. Για καλύτερα αποτελέσματα η συνέδρια θα πρέπει να γίνεται στη μέση της φωτοπεριοδου κ πριν το τάισμα. Οι τιμές για τις συνεδρίες ποικίλουν ανάλογα το πρόβλημα* Περισσότερες πληροφορίες σε PM στους συντονιστές του ΑΖ *του χομπιστα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin πριν 5 ώρες #2 Share πριν 5 ώρες Κλαιωωωωω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 πριν 3 ώρες #3 Share πριν 3 ώρες Εμένα τα γκάπυ σήμερα σήκωσαν πανο με το σύνθημα... Ψωμί παιδεία ελευθερία...μου φαίνεται να τα εξορυξω στο ποταμο πιο παραπέρα που έχω εδω. Η θα τους ρίξω μέσα το χρυσόψαρο ("Παττακο") που εχω να τα τακτοποιήσει...🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester πριν 3 ώρες #4 Share πριν 3 ώρες Αυτό με τους δισκους είναι απλά διαμάντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος