Takis Karatzannos 3 Νοεμβρίου #1 Share 3 Νοεμβρίου καλησπερα εχω 2 χρυσοψαρα σε ενα 70αρι ενυδρειο, εδω και λιγες μερες παρατηρω οτι το ενα πηγαινει και καθεται για αρκετη ωρα πισω απο την ανουμπια, δεν παρατηρω κατι αλλο περιεργο θα πρεπει να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 4 Νοεμβρίου #2 Share 4 Νοεμβρίου Τρωει καλα? Ερχεται στο τζάμι, οταν σε βλεπει? Το νερακι το τεσταρεις που και που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Karatzannos 5 Νοεμβρίου Author #3 Share 5 Νοεμβρίου On 4/11/2024 at 7:10 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: Τρωει καλα? Ερχεται στο τζάμι, οταν σε βλεπει? Το νερακι το τεσταρεις που και που? κανονικα τρωει και ερχεται στο τζαμι το νερο ειναι καλο 0-0-15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo χθες στις 03:18 μμ #4 Share χθες στις 03:18 μμ Αλλαξε τιποτα στην συμπεριφορά μεχρι τωρα? Ολα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Karatzannos χθες στις 03:56 μμ Author #5 Share χθες στις 03:56 μμ πριν 35 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Αλλαξε τιποτα στην συμπεριφορά μεχρι τωρα? Ολα καλα? καλησπερα καθεται μερικες φορες εκει αλλα φαινεται μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να καθεται γιατι εκει εχει ροη απο τον κυκλοφορητη που εχω στο πλαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo χθες στις 04:32 μμ #6 Share χθες στις 04:32 μμ πριν 30 λεπτά, το μέλος Takis Karatzannos έγραψε: καλησπερα καθεται μερικες φορες εκει αλλα φαινεται μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να καθεται γιατι εκει εχει ροη απο τον κυκλοφορητη που εχω στο πλαι? Μπορει να ξεκουραζεται- κοιμαται (ειδικά αν καθεται ετσι το βραδυ ή με κλειστα τα φωτα) μπορει να παραταιζεις , δες λιγο και αυτο το σεναριο .... Κάνε αλλαγες νερου 2 φορες την εβδομαδα απο 40% (με αντιχλωριο και να εχει την ιδια θερμοκρασια νερου με νερο ενυδρειου ) και δες , αν υπαρχει διαφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος