Nick Stefanidis Τετάρτη στις 10:22 πμ #1 Share Τετάρτη στις 10:22 πμ Καλησπέρα σας Ήρθε στην κατοχή μου ένα ενυδρείο 60 λίτρα από έναν άνθρωπο όπου το είχε δύο χρόνια παρατημένο! Με ενημέρωσε ότι χάνει νερο οπότε θα το κόψω και θα το κολλήσω από την αρχή! Άλλο με απασχολεί εμένα όμως μου είπε ότι το έχει περάσει όλο μέσα βιακαλ καθώς σκόπευε να το κάνει γυάλα στολισμού όχι πάντως ενυδρείο! Τι λέτε λοιπόν αφού θα το κόψω να περάσω τα τζάμια όλα ακουαφορτε και να το αφήσω και καιρό να κολλήσει! Όλες οι γνώμες δέκτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos Τετάρτη στις 10:50 πμ #2 Share Τετάρτη στις 10:50 πμ (edited) Υπερβολικό το ακουαφόρτε . Σκούπισε τα τζάμια με ένα σφουγγαράκι με μαγειρική σόδα και ξύδι . Μετά ξεπλένεις με μπόλικο νερό και είσαι έτοιμος. Πριν ξεκινήσεις το κόλλημα τα καθαρίζεις και με οινόπνευμά ή καθαρό ασετόν και θα είσαι έτοιμος. Έγινε επεξεργασία Τετάρτη στις 10:50 πμ - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος